Av STIAN KARLSEN

Bookmakere har i dag suspendert spill på Tim Sherwood som vår neste manager. Den eneste som fremdeles har spill på dette gir oddsen 1,50 på at Sherwood er nestemann inn portene. Det skjer kansje ikke i dag, i morgen eller neste uke, men bookmakerne tror altså at Sherwood er nestemann. At mange stopper/suspenderer spill på begivenheten er ofte tegn på avgjørelsen allerede er tatt.

Oddsen, hos den som fremdeles tilbyr slikt, tilsier at bookmakeren tror at Sherwood blir ny manager med nærmere 70% sikkerhet. Når det da i tillegg tilbys odds på andre managere (Pulis, Hoddle, Zola, Ferdinand etc.) så er det mer enn rykter som tilsier at Harry snart er ferdig i QPR. 

Ryktene har vært der en god stund, men har virkelig blomstret de siste dagene. Sherwood var manager for Tottenham noen måneder (fra desember da André Villas-Boas fikk sparken) forrige sesong med suksess, men fikk ikke forlenget tillit da sesongen var over. Hans seiersprosent med laget var på 59%, noe som er det beste laget fra nord-London har opplevd på over to tiår...

Da Sherwood satt som manager var Les Ferdinand hans assistent. Den samme Ferdinand ble i forrige uke ansatt som "Head of Football Operations" i QPR. Sportsdirektør er kanskje den beste oversettelsen på stillingen, og stillingsbeskrivelsen skulle vi gjerne sett for maken til diffus jobb skal man lete lenge etter. 

Uansett så hadde tospannet Sherwood/Ferdinand et tilsynelatende godt samarbeid i Tottenham og dette hiver selvsagt ekstra bensin på ryktebålet om at Redknapp bør planlegge pensjonisttilværelsen sin. 

Kan det være at høstens supportertur blir Redknapp sin siste kamp på Loftus Road? 

Da kan vi være såpass rause at vi unner ham en seier:)

U R´sss