Av DAG HÅKON HELLEVIK

Det du skal gjøre er å sette opp årets PL-klubber i den rekkefølgen du tror de vil ha etter sesongslutt i mai. Lag en liste hvor klubbene er nummerert fra 1 til 20.  

MEN: Vær så snill! Lag lista i et enkelt og greit format uten tabeller, logoer eller annet stæsj. Skriv den inn i et worddokument eller skriv den inn i mailen, men uten noen form for fancy sminke.

Og når dere er ferdige med det svarer dere på et ekstraspørsmål: Hvilken plassering får Huddersfield Town i The Championship i 2014/15?

Premien - eller premiene dersom det blir så mange deltakere at vi kårer flere vinnere - vil være QPR-drakten for sesongen 2015/16. Det forutsetter imidlertid at Rangers ikke fortsetter den forjævligfiseringen av hoopsuniformen som man har gitt seg inn på i år. Vinnerne etter fjorårets konkurranse er nylig kåret, og Vidar Aas og Terje Gundersen får retrotrøyer fra forrige årtusen i stedet for NIKEs blåbleike fangedrakt anno 2014/15.

Konkurranseregler:

* Vi gir to poeng for eksakt riktig tabellplassering, og ett poeng for riktig plassering med feilmargin på pluss/minus en. Den med flest poeng vinner.

* Ved likhet vinner den som har flest eksakte plasseringer riktig.

* Ved likhet også da vinner den som kommer nærmest med sitt tips om QPR.

* Ved likhet også da vinner den som kommer nærmest med sitt tips om Huddersfield Town.

* Skulle noen klubber få poengtrekk er det rekkefølgen etter sportslig opptjente poeng som teller.

 
Send bidraget ditt til:
daghakon@besonet.ch

Skriv - og det er viktig - «Tabelltips» i emnefeltet.
Fristen er fredag 12. september.

Og lurer du på hvorfor vi skal bry oss med Huddersfield? Les neste utgave av Superhoops!