Av DAG HÅKON HELLEVIK

Årets konkurranse har samme format som tidligere. Du skal sette opp årets Championshipklubber i den rekkefølgen du tror de vil ha etter sesongslutt i mai 2021. Lag en liste hvor klubbene er nummerert fra 1 til 24. 

Vi tar alltid det forbeholdet at vi deler ut premiene etter en sluttabell basert på sportslig opptjente poeng dersom noen klubber får poengtrekk. Det gjelder også denne gangen – men med ett unntak; I 20/21 fikk Sheffield Wednesday 12 poeng i trekk allerede før sesongstart, så dette fratrekket må dere ta hensyn til når dere lager tabellforslaget. 

MEN: Vær så snill! Lag lista i et enkelt og greit format uten tabeller, logoer eller annet stæsj. Skriv den inn i et worddokument eller skriv den inn i mailen, med nummerering - men uten noen form for digital sminke. Slikt skaper merarbeid når vi skal sortere bidragene og sammenligne dem.

Premien - eller premiene dersom det blir så mange deltakere at vi kårer flere vinnere - vil være QPR-drakten for sesongen 2021/22. Er vi i godt humør deler vi også ut noen ekstrapremier.

Konkurranseregler:

*Vi gir to poeng for eksakt riktig tabellplassering og ett poeng for nesten riktig plassering  med feilmargin på pluss/minus en. Den med flest poeng vinner.

* Ved poenglikhet vinner den som har flest eksakte plasseringer riktig.

* Ved likhet også da vinner den som kommer nærmest med sitt tips om QPR.

* Skulle noen klubber få poengtrekk ut over det som allerede er kjent 1. oktober, er det rekkefølgen etter sportslig opptjente poeng som teller.

Send bidraget ditt til:

daghakon@pilzie.ch

Skriv - og det er viktig - «Tabelltips» i emnefeltet.

Fristen er lørdag 17. oktober 2020 kl 1600. Bidraget må altså ligge i quizredaktørens innboks før avspark i QPRs første kamp etter landslagspausen.