Av DAG HÅKON HELLEVIK

Årets konkurranse har samme format som tidligere. Du skal sette opp årets Championshipklubber i den rekkefølgen du tror den vil ha etter sesongslutt i mai. Lag en liste hvor klubbene er nummerert fra 1 til 24.

MEN: Vær så snill! Lag lista i et enkelt og greit format uten tabeller, logoer eller annet stæsj. Skriv den inn i et worddokument eller skriv den inn i mailen, med nummerering - men uten noen form for digital sminke. Slikt skaper merarbeid når vi skal sortere rekkene og sammenligne dem.

Premien - eller premiene dersom det blir så mange deltakere at vi kårer flere vinnere - vil være QPR-drakten for sesongen 2018/19. Er vi i godt humør deler vi også ut noen ekstrapremier.

 Konkurranseregler:

  • Vi gir to poeng for eksakt riktig tabellplassering, og ett poeng for nesten riktig plassering  med feilmargin på pluss/minus en. Den med flest poeng vinner.
  • Ved likhet vinner den som har flest eksakte plasseringer riktig.
  • Ved likhet også da vinner den som kommer nærmest med sitt tips om QPR.
  • Skulle noen klubber få poengtrekk er det rekkefølgen etter sportslig opptjente poeng  som teller.

Send bidraget ditt til:

daghakon@pilzie.ch

Skriv - og det er viktig - «Tabelltips» i emnefeltet.

Fristen er torsdag 7. september 2017. Konkurransen er bare åpen for supporterklubbens medlemmer, det vil si deltakere som har betalt medlemskontingent innen utgangen av sesongen 2017/18