Av DAG HÅKON HELLEVIK

Årets konkurranse har samme format som tidligere. Du skal sette opp årets Championshipklubber i den rekkefølgen du tror de vil ha etter sesongslutti mai 2020. Lag en liste hvor klubbene er nummerert fra 1 til 24. 

MEN: Vær så snill! Lag lista i et enkelt og greit format uten tabeller, logoer eller annet stæsj. Skriv den inn i et worddokument eller skriv den inn i mailen, med nummerering - men uten noen form for digital sminke. Slikt skaper merarbeid når vi skal sortere bidragene og sammenligne dem.

Premien - eller premiene dersom det blir så mange deltakere at vi kårer flere vinnere - vil være QPR-drakten for sesongen 2020/21. Er vi i godt humørdeler vi også ut noen ekstrapremier.

Tabell per 03092019.jpg
Utgangspunkt: Tabellen pr.03.09.2019

Konkurranseregler:

*Vi gir to poeng for eksakt riktig tabellplassering og ett poeng for nesten riktig plassering  med feilmargin på pluss/minus en. Den med flest poengvinner.

* Ved poenglikhet vinner den som har flest eksakte plasseringer riktig.

* Ved likhet også da vinner den som kommer nærmest med sitt tips om QPR.

* Skulle noen klubber få poengtrekk (som Birmingham i 2018/19) er det rekkefølgen etter sportslig opptjente poeng  som teller.

Send bidraget ditt til:

daghakon@pilzie.ch

Skriv - og det er veldig viktig - «Tabelltips» i emnefeltet.

Fristen er lørdag 14. september 2019 kl 1600. Bidraget må altså ligge i quizredaktørens innboks før avspark i QPRs neste kamp.