AV STIAN KARLSEN

La det være helt klart; den viktigste overgangen dette vinduet var den som aldri fant sted. Nemlig at Charlie Austin blir værende på Loftus Road. 
Det hadde de fleste av oss svært liten tro på, men Charlie virker svært innstilt på at dette ble den beste løsningen. 

🔵⚪️🔵⚪️ #9 #QPR big season ahead

— Charlie Austin (@chazaustin9) September 1, 2015

 

Når i tillegg Matthew Phillips, Robert Green, Leroy Fer og Sandro også er QPR-spillere denne høsten så kan man ikke annet enn å være fornøyd. 

Til tross for liten aktivitet, så konkluderer undertegnede med at dette er det beste overgangsvinduet QPR har gjort på åresvis. En spiller inn i løpet av den siste uken vitner også om at Ramsey, Ferdinand og resten av styret har gjort grovjobben på et tidlig stadium. Bra!

Signeringen
Gabriele Angella ble det eneste nye fjeset i troppen. Dette er en mann vi kan ha forventninger til skal vi tro rapportene. Han kommer på sesonglangt lån fra Watford, hvor han var toneangivende i deres opprykk forrige sesong. Han gir også en ny dimensjon til våre offensive dødballer med sine 192 cm strømpelesten og har scoret respektable 9 mål på 75 opptredener i Watford. 

Hall, Hill, Onuoha og Angella ser på papiret ut som midtstoppere vi kan leve godt med denne sesongen, og sørger for at vi har god backup ved skader,suspensjoner etc. 

 

Ørliten malurt i begeret 
Junior Hoilett og Armand Traore er fremdeles QPR-spillere. De fleste av oss håpet at dette var spillere som fant nye destinasjoner, i det minste for å lette lønnsbudsjettet i klubben ytterligere. Traore var det lingen interesse for, mens Swansea var inne på tanken å hente Hoilett uten at det ble mer enn rykter.
 
Tvilsomt om det blir mengder av førstelagsspill på noen av dem denne høsten. Hoilett har brukt sin andel av muligheter og skuffer gang på gang, mens Traore har vært skadet og ble annonsert som et "råttent egg i kurven" forrige sesong. Ingenting tyder på at Ramsey er villig til å satse på disse to spillerne og det beste for alle parter hadde vært om de forsvant ut dørene. Nå blir ikke det aktuelt før januar. 

Kontraktforlengelsen
En liten gladnyhet på tampen av overgangsvinduet - kaptein Nedum "The Chief" Onuoha har signert for to nye år! Onuoha, som har spilt 93 kamper for QPR siden overgangen fra Manchester City i 2012, har dermed kontrakt frem til sommeren 2018. Onuoha var - i følge mange - QPRs beste spiller da opprykket var et faktum i 2013-14 sesongen. På Wembley storspilte midtstopperen og var en av hovedgrunnene, sammen med Robert Green og Bobby Zamora, til at QPR rykket opp.

I fjor var han mye inn og ut av laget med tanke på at Redknapp hadde signert både Steven Caulker og Rio Ferdinand, men det var tidlig enkelt å se at spesielt sistnevnte burde lagt opp etter tolv suksessfulle år i Manchester. "The Chief" fikk mer spilletid utover sesongen og sto fram da lånespillere som Isla og Vargas sviktet. Etter en god pre-season i sommer, og i tillegg til at tidligere kaptein Joey Barton forlot Loftus Road, overrakte Chris Ramsey kapteinsbåndet til Nedum Onuoha. Clint Hill er nok fortsatt en slags klubbkaptein, men han blir eldre for hvert år som går, og det betyr også mindre spilletid. Derfor vil Ramsey ha en kaptein som starter hver kamp og går i krigen og gir 100 %. Onuoha er en sånn!

God start og positiv stemning
Etter 0-2 mot Charlton i sesongåpningen har pilen pekt i én retning for QPR; oppover!
Unntaket kan være ligacupflausen mot Carlisle. Da savnet vi bredde i troppen, noe som bedret seg ved å hente Angella og at Sandro er tilbake i London. I tillegg venter vi på at Mackie skal bli skadefri. Dette kan bli moro folkens!

U R´sss