Av STIAN KARLSEN

Tim Sherwood har vært i søkelyset til managerjobben i QPR ved flere anledninger. Fansen har vært skeptiske og er det også denne gangen. Det er ustabile The Sun som melder dette først. 

Tottenham-light
Blir Sherwood hentet inn så blir vi et lite  "forrtidsgufs" av Tottenham for et par sesonger siden. Da var nemlig Lea Ferdinand, Chris Ramsey og Tim Sherwood trenerteamet til spurs. 

Nå er både Ramsey og Ferdinand i direktørroller i QPR (teknisk og sportslig) og mangler bare Sherwood for at gjenforeningen skal bli komplett. 

Aldri vunnet i Nottingham
Det ryktes at Hasselbaink forsvinner og Sherwood blir ansatt dersom QPR taper mot Nottingham Forest til helgen. To lag i "møkkaform" møtes på City Ground lørdag. Det er lite lystig lesning statistikkmessig for QPR på bortebane mot Robin Hood & co. QPR har utrolig nok aldri klart å ta med seg samtlige poeng fra denne banen. 

Det er dårlig nytt for Jimmy Floyd. 

Skeptisk
Undertegnede stiller seg svært skeptisk dersom dette er rykter med hold i. 
Ser ikke at det endrer stort på  det man har sett i QPR de siste par sesongene. Da kan man like gjerne gi Hasselbaink arbeidsro. Sherwood hadde etter Tottenham-jobben en håpløs oppgave i et smuldrende Aston Villa hvor han fikk sparken i oktober 2015. 

Det beste ville være å begrave saken, en gang for alle, med tre imponerende poeng i Nottingham lørdag ettermiddag.

U R´sss