Av STIAN KARLSEN 

I løpet av et døgn har QPR kvittet seg med to midtbanespillere som begge har vært veldig nære faste plasser i startelleveren. Det er likevel helt greit at disse to nå finner seg nye utfordringer, for utviklingen vi har sett etter har rett og slett ikke kommet. 

Ben Gladwin
Ryktet om Ben Gladwin til Blackburn har vært en dårlig bevart hemmelighet. Nå er det ikke lenger bare et rykte, men et faktum. Gladwin kom til QPR fra Swindon som 23-åring sammen med Luongo i 2015. Han har vært mye utlånt til gamleklubben (Swindon) i sin periode hos oss. Totalt ble det kun 17 opptredener i QPR-trøya på disse to årene, og ironisk nok var siste gangen mot Blackburn i januar dette året i 3 runde av FA-cupen. 

Overgangssummen til Gladwin er ukjent og han har signert en toårskontrakt med Blackburn. Blackburn rykket ned fra championship i våres og skal dermed spille i League One kommende sesong. Et nivå Gladwin har prestert godt på i flere sesonger. 

Michael Doughty
Under ett døgn senere kommer nyheten om at Michael Doughty også forlater klubben. Han også kommer til å spille i League One neste sesong for Peterborough. Doughty har gått gradene i QPR, men etter at han fikk sin første proffkontrakt har han stort sett vært på utlån for å skaffe seg erfaring. Han har tilbrakt mye av de to siste sesongene, sammen med Gladwin, i Swindon Town. 

Doughty fikk totalt 16 kamper for førstelaget i QPR. Ian Holloway utnevnte seg selv til stor fan av spilleren da han ankom som manager, men nå ser det ut til at den nesegruse beundringen var av midlertidig art. 

Overgangssummen er ukjent og Doughty har signert i tre år for Peterborough.

Kommer det noen inn snart mon tro? 

U R´sss