Av KÅRE SVANG

Mange gratulasjoner til årets tippevinner Magne Buset. Men la oss oppsummere sesongens tippekonkurranse i korte trekk.
Innledningsvis var det Vidar Aas som tok føringen og prikket inn den ene rette kampen etter den andre - til sammen seks rette på rad... Det må kalles super sprekk når vi nå vet at den samme rekken endte på sju rette tegn.

Magne Buset var en annen tipper som gjorde det omtrent like bra som Vidar fra start av, men han stanset også opp da det gjenstod 3-4 kamper. Disse to var svært jevne og lå i tet omtrent fra start til mål. Dårlig tegnsetting på de siste kampene gjorde at mange tippere kom bakfra og etter 14 spilte kamper (Wigan kampen bortfaller p g a utsettelse), så var det hele sju tippere med syv rette. Derfor måtte vi avgjøre rekkefølgen på antall rette B-tegn - og der var Magne Buset best etter å ha prikket inn 4 rette på begge sine rekker. Det holdt så vidt, for bakfra kom Ola Vilbo Hanstad og Martin Sandvik, som begge hadde tre rette B-tegn.

Uhyre jevnt i år altså, men vi har kåret en vinner og han heter Magne Buset. Gratulerer.
Magne drar med seg halvparten av tippeinnsatsen i premie - det skulle tilsi omtrent kr 2 800,- som blir overført til deg. I tillegg blir det premie på Ola Vilbo Hanstad og Martin Sandvik. I tillegg skal vi trekke ut noen premier til alle som deltok.

Ola Vilbo Hanstad kan også titulere seg om beste tipper "in Hanstad Family" - den vet vi sitter høyt og far Stein og broder Simen bør nok skjerpe seg et par hakk før neste sesongs innlevering. På Hydro Karmøy har de også i år hatt en intern konkurranse med 10 deltakere - og i år var det Bjørn Olav Kallevig som gikk av med seieren. Hans seks rette var det ingen som kunne måle seg med. En premie kommer i posten til vinneren på Hydro Karmøy...

Takk for innsatsen alle sammen...

Mvh

Kåre