Etter en landslagspause var vi endelig i gang igjen i England og dessverre ble det tap for QPR i bortekampen mot Norwich på Carrow Road i går ettermiddag.
Det var overraskende mange som hadde prikket inn at nettopp det skulle skje, så det er mange som henger godt med etter to runder.

Vi ønsker velkommen til Oskar Wang - hans kupong hadde dessverre havnet i min søppelpost, men var levert i god tid før første kamp ble spilt for 14 dager siden. Far og sønn Wang fra Tromsø står begge med to rette etter to matcher, så her kan det bli tøff kamp om å være best i familien.

Sånn sett har Ola Hanstad allerede tatt grepet om familiens ære i forhold til far Stein, selv om det kun er én rett på Ola så langt. Totalt er antall deltakere 45 og antall tipperekker er 97.

Hydro-gjengen fra Karmøy  - med årets ansvarlige tippesjef sittende i Singapore - har igjen stor deltakelse. Kampen om å vinne tippekonkurransen i QPR Norway henger åpenbart høyt, spesielt internt. Her er det mer enn hovedpremien fra tippekonkurransen som teller, det er intern premie og ikke minst prestisjen. Vi gleder oss til å følge dere!

Med deltakelse fra Singapore i den ene enden av kloden og Hammerfest i den andre enden, kan dette kanskje kalles en verdensomspennende tippekonkurranse?

Neste kamp allerede på tirsdag mot Stoke hjemme på Matrade Loftus Road stadium.

Ha en fin dag!

Kåre S.

Disse står med full pott etter 2 runder:

Roger Barsnes
Geir Olav Birkestøl
Svein Chr. Bjørnå
Egil Brevik
Magne Buset
John Sigvald Carr
Nils Johan Dahl
Sverre Emil Enger
Rune Ledal
Jens Meyer-Olsen
Ådne Stumo
Olve Sund
Kåre Svang
Jan Voss
Geir Wang
Oskar Wang