Av STEINAR SÆTHER

Det ble tap med ett mål mot Blackburn på Ewood Park. Hjemmelaget skåret kun ett mål, ikke tre som jeg så for meg i en mer målrik batalje. Det betyr altså at vi ikke skåret overhode. Nærmest for oss var Kakay med en suser i metallet. Ellers var dette etter mitt syn en gjennomsnittlig første kamp for sesongen. Ingen som imponerte storlig hos noen av lagene. Det betyr at våre debutanter hadde en grei start på karrieren i blå-hvite striper.

Middlesbrough startet sesongen med 1-1 hjemme . De tok en tidlig ledelse mot forrige sesongs store skuffelse, West Bromwich Albion. Men bortelaget slo tilbake tidlig i andre omgang, da ved det som kan bli årets overgang i Championship, Jonathan Swift fra Reading. For WBA har virkelig noe å bevise!

Boro under Chris Wilder skal kunne plassere seg mellom 7 og 10 på tabellen. Spillergruppa har noen kjente navn, så som målvakta Steffen, en som kan vinne mange poeng. Videre Lenihan, Jones (skåret sist), Smith, Howson, Watmore og Forss. Flere spennende spillere utover disse også. Tror problemet blir at de selv ikke skårer nok.

Wilder sine gutter har fredag kveld ingen skader, det ettersom både McNair og Fry er spilleklare. Beale kan også plukke fra en skadefri tropp nå som Willock, Amos og Roberts er spilleklare. Like fullt tror jeg ikke vi får se disse tre fra start selv om det kanskje blir et par endringer i startoppstillingen.

Min første innskytelse er uavgjort. 1-1 er et mulig resultat - selv om en ikke sier nei til et overtidsmål!