AV ANDERS HOLE

Leicester hjemme på lørdag, borte mot Nottingham Forest på torsdag og vi avslutter med Watford borte på søndag. Det er julekalenderen for oss QPR-supportere. Temmelig vanskelig på papiret. Leicester har, sammen med Burnley, vært i kampen om teten sammen med oss. Nå som vi endelig er på toppen så kan vi vel drømme om å fortsette i dette sporet.

Tøff motstand
Jeg har lenge sagt at Watford, Forest og Leicester er lagene vi må bekymre oss over i løpet av sesongen. Burnley har kun en god ellever, men ikke en bred tropp, og vil derfor ramle sammen med en gang de merker melkesyreopphopning i slutten av sesongen. Får de en skade på Danny Ings eller Sam Vokes har de plutselig manko på ålreite spisser som skårer mål. Det er ikke tilfellet med de tre motstanderne som kommer nå.

Cup
Etter å ha trukket, selveste, Everton i FA-cupen ser det brått veldig lite lyst ut for cupdrømmen som vi aldri får oppleve. Lilleputten Wigan gikk helt til topps i forrige sesong, men endte opp med nedrykk. Mye av det skyldes FA-cup suksessen som de satset så utrolig mye på. Jeg velger å se på dette som en gylden mulighet til å fokusere 100 % på ligaen og opprykk. Dette er prioritet nummer én, noe som sier seg selv. Everton har vært i meget god form og er helt opp i tetsjiktet i Premier League.

Flaks
Når det kommer til vår flaks, så kommer det av at vi har møtt lag når de virkelig er i dårlig form. Vi møtte Bolton på Reebok Stadium da de hadde sin endeløse tapsrekke, og vi slo dem. Par runder senere begynte de å vinne og har klatret en god del på tabellen. Det samme tilfellet er Leeds som vi slo på Elland Road (kanskje Englands verste sted å spille når de er i form.) Nå er de helt oppe ved playoff-plass.
Senest i helgen møtte vi Blackpool som var i umenneskelig god form for rundt 3 runder siden. Nå er de i søpleform og vi møtte dem da de lå med brukken rygg. Vi endte opp med å slå dem også 0-2 på bortebane. Dette er kamper som vi lett kunne ha tapt med stor margin, hvis de var i form, og det er deilig å tenke på at vi er ferdig med disse tre kampene på deres hjemmebane. Andre lag jeg er glad vi er ferdig med på bortebanen deres er Wigan og Burnley.

Nå snur snart kampoppsettet og da har vi mange vanskelige kamper på Fort Loftus, men da har vi hjemmebanefordelen, noe jeg ser på som et stort pluss.