Av DAG HÅKON HELLEVIK

Av de 13 som spilte 1-1 hjemme mot Millwall første kampdag i august for et år siden har hele seks forlatt klubben. Alle de syv som fortsatt er blant oss er klare kandidater til A-lagsspill også i år, men den store usikkerheten var hvorvidt skadde Chris Willock ville bli frisk kjapt nok til å få være med. Det ble han ikke, noe som lurte en god del av våre innsendere!

Ganske mange hadde tippet seks overvintrere, men de fleste hadde Willock som en av dem. Bare et par innsendere hadde utelatt Chris, og av disse var Tore Berntsen den første til å sende inn svar. Da sier reglene at den første skal forbli den første, og at de to som ble slått med en time eller tretti heller må forsøke seg igjen neste gang!

Og bare for å presisere: De seks som overvintret var Seny Dieng, Rob Dickie, Andre Dozzell, George Thomas, Stefan Johansen og Lyndon Dykes. Disse seks var blant de til sammen 16 som spilte i QPR-drakt på Ewood Park i Blackburn den siste dagen i juli. Hele fem innbyttere vil bety at tilsvarende oppgave ved sesongstart i 2023 kan bli enda vanskeligere enn i år, men det får de som ønsker å delta også neste gang heller plages med da!