Av STIAN KARLSEN

 

Kl.09.00   Vi starter med en nyhet fra gårsdagen, som strengt tatt ikke påvirker QPR nevneverdig. Adel Taarabt er fremdeles QPR's eiendom, men har vært på sesonglangt utlån hos Fulham. Det har ikke vært noen stor suksess, men nok til at Milan overtar leieavtalen ut sesongen. Spennende å se hva marokkaneren får til i den italienske storklubben. Milan har sikret seg opsjon på kjøp av Taarabt når låneavtalen utgår.

Kl.12.00   Will Keane er en spennende spiller. Harry innrømmer at han gjerne vil hente den unge Man.Utd-spissen.

Kl.12.00   Kevin Doyle er en spiss som har levert bra både i championship og Premier League. Han spiller nå i Wolves og er et naturlig alternativ å se på.

Kl.12:00   34-årige Aaron Hughes er en meget allsidig forsvarsspiller. Det hadde passet oss fint og det kikkes på mulighetene for å hente den erfarne mannen fra Fulham.

Kl.14.30    De første signeringene er gjort. Aaron Hughes og Guilherme Dellatorre. En forsvarer og en spiss. Med Aaron Hughes vet vi godt hva vi får, og han kommer vederlagsfritt etter å ha blitt frigitt av Fulham. Avtalen er en kortidskontrakt ut sesongen. Med Dellatorre får vi et meget ubeskrevet blad. Neppe mannen som er tiltenkt å erstatte Austin i hans skadefravær, og Redknapp innrømmer at han slev ikke har sett unggutten spille. Dellatore er på lån ut sesongen.

Kl.18.00    Kevin Doyle har signert en låneavtale som strekker seg ut sesongen.

Kl.18:30    Det ser ut til at spiss nummer tre for dagen også er på vei. Will Keane blir trolig klar i løpet av kvelden, også han på lån ut sesongen.

Kl.18:50    Julio Cesar har fremdeles ikke funnet ny klubb. Nå ryktes det at Penarol i Uruguay har kommet med et bud på den brasilianske burvokteren

Kl.20.00    The Mirror melder at Michael Mancienne kan være på vei tilbake til QPR. Forsvareren spiller i dag i Hamburg, men var på lån hos oss i sesongene 2006/07 og 2007/08 fra Chelsea.

Kl.22:00    Samba Diakite går fra QPR til Watford på lån ut sesongen.

Kl.23:30    Madibo Maiga fra West Ham kan bli sistemann inn dørene på Loftus Road. Spissen fra Mali har ikke imponert noen med 3 scoringer på 31 kamper for Hammers siden overgangen fra Sochaux i 2012. Det dreier seg om lån ut sesongen. Aner vi litt desperasjon Harry?

Kl.23:45    Spenningen som gjenstår før vinduet stenger er Mancienne og Maiga.  

Kl.23.50    Will Keane fra Manchester Utd. er bekreftet på lån. La oss håpe dette blir hakket bedre enn forrige spisslån fra ManU. Fredrico Macheda....

Kl.00.00    Vinduet stenger

Kl.00.15    Høyst sannsynlig ingen Mancienne, men Maiga er fremdeles sannsynlig dog ikke bekreftet enda.

Kl.00.17    Maiga-overgangen bekreftet. Dermed ble det 4 spisser inn på vinduets siste dag. Harry Redknapp fornekter seg ikke.

U R'sss