Av DAG HÅKON HELLEVIK

Venstreback Kenneth Paal har spilt begge ligakampene så langt, som den eneste i kvartetten. Jake Clarke-Salter og Taylor Richards var begge i aksjon mot Blackburn, mens angriper Tyler Roberts ikke har vært på banen i noen obligatorisk kamp i det hele tatt.

Tyler spilte bare 45 minutter i sesongoppkjøringen og pådro seg skaden i kampen mot Crawley 9. juli. Det er ikke heller hans første skade av dette slaget, han hadde et langt avbrekk også i sin tid i Leeds.

Jake startet QPRs kamp mot Blackburn 30. juli, men var ikke aktuell mot Middlesboro. Taylor Richards fikk 13 minutter i samme kamp, men begge er nå ute av omløp i en god del uker. Også for dem handler det om muskelproblemer. På sentral midtbane er vi fortsatt brukbart dekket uten Taylor så lenge Stefan Johansen, Sam Field, Luke Amos og Andre Dozzell holder seg friske, men på midtstopperplass må vi nå ty til relativt urutinerte folk hvis flere enn Jake melder forfall. Rob Dickie og Jimmy Dunne er et utmerket par å gå i krigen med, men de neste i køen bak dem er de relativt urutinerte Conor Masterson og Joe Gubbins. Også Ossie Kakay er en habil midtstopper, men han er for tiden vårt eneste noenlunde erfarne alternativ på høyre back.

På den ene spissplassen Mick Beale benytter har vi fortsatt Lyndon Dykes og Mac Bonne, men her var Tyler Roberts ment å være neste suppleant. Vi har en spiss til, Sinclair Armstrong, også han en «nysignering» etter å ha blitt flyttet opp fra rekruttlaget. Sinclair ble rapportert å ha en sår ankel etter sine minutter på Ewood Park, men ryktes å være klar til ligacupkampen i Charlton tirsdag. Der får vi angivelig også se Tyler Roberts for første gang.

Et logisk tips er det dessuten at Mick Beale setter Joe Walsh i mål. 20-åringen fra Gillingham blir i så fall denne sesongens sjette A-lagsdebutant og QPRs syvende keeper siden årsskiftet. Han er nå «førstereserve» bak Seny Dieng ettersom Murphy Mahoney er klar for utlån og Jordan Archer fortsatt sliter med skulderskaden han fikk i januar.