Av DAG HÅKON HELLEVIK

Vi nærmer oss slutten av sesongen og når Jimmy Floyd Hasselbaink finner veien til qpr.no så skal det ikke være forgjeves. Her har du fasit på hvordan kontraktene bør vurderes Jimmy!

Gabrielle Angella; NEI

Italieneren har hatt sine lyse øyeblikk, ikke minst da han scoret mot Derby, men det har ikke vært mange nok av dem.  Han er innlånt fra Watford, vi har ingen forpliktelser, og vi bør ikke pådra oss noen heller. Det må finnes yngre og bedre forsvarsspillere der ute i markedet et sted.

 

Junior Hoilett; JA. 

Junior ble hentet fra Blackburn i 2012 for å skinne i Premier League, men det endte med nedrykk. Hans karriere i W12 har vært preget av flere nedturer enn oppturer, men han har faktisk hevet seg betraktelig denne vinteren. Så mye faktisk, at vi har begynt å tro på at 26-åringen likevel kan ha noe å tilføre QPR.

 

Armand Traore; NEI   

Det er mange år siden Traore var i nærheten av å få noen til å tro at han brydde seg. Han var et av Joey Bartons «råtne egg», og vi tror på Joeys vurderingsevne her. At hans kontrakt utløper er en av sommerens gode nyheter.

 

Karl Henry; NEI. 

Karl Henry har hatt klippekort på laget til tross for at han har gjort vanvittig mye rart, så vi lurer i vårt stille sinn på om han sitter på avslørende nakenbilder av konene til samtlige QPR-managere fra Harry og utover. Skulle han få ny kontrakt kan forklaringen ikke være noen annen enn at han har fått tak i bilder av kona til Fernandes også.

 

Samba Diakite; NEI    

Vanskelig å vurdere en spiller som er så til de grader ute i kulden at kan knapt har fått sitte på benken i år. Han var en viktig bidragsyter da vi reddet plassen i PL våren 2012, men han har ikke spilt for oss siden august 2013. Etter den tid har han turnert verden rundt, fra Watford til Saudi Arabia. Hva han er god for i dag er det umulig å vite noe om.


Rob Green; NEI 

Rob Green har aldri spilt seg ut av laget, han ble offer for sitt eget lønnsnivå. Ettertiden har vist at Alex Smithies er en mer enn god nok erstatter, og med Matt Ingram i bakhanda er det ingen grunn til å beholde Green. Synd for Rob kanskje, men sånn er fotballindustrien. Han er 36 år nå og god nok til å fortsette et år eller tre. Vil han det veldig gjerne, så finner han nok en ny arbeidsgiver.


Paul Konchesky; NEI 

En aldrende og veldig variabel sideback som har fått alt for mye spilletid i en sesong hvor det hadde vært mer fornuftig å slippe til noen yngre.



Oscar Gobern; NEI 

Oscar kom fra de lavere divisjoner, på en rimelig kontrakt antar vi. Vi skal ikke si noe galt om ham annet enn at han ærlig og redelig ikke er god nok. Vi ønsker ham lykke til i League Two eller League One!

 

Clint Hill; JA. 

Leksa er den samme hvert år. Clinter'n får neppe spille så mye, men han er utrolig god å ha i stallen. Når dette skrives har han 9 kamper i år, og mot Derby var han glimrende. I garderoben er han en innpisker av de sjeldne. Han bør inn i trenerteamet snart, men behold gjerne spillerlisensen hans i 2016/17 også. For Clinter'n får neppe spille så mye, men han er utrolig god å ha i stallen!

Alejandro FaurlinJA           

Argentineren er en spiller fansen elsker, og ikke uten grunn. Hans bestenivå og hans klubblojalitet gjør at han fortjener å være QPR-ansatt også i 2016/17.


To helt udiskutable JAAAA!!!