Av STIAN KARLSEN

Harry Redknapp vraket 3-5-2 til fordel for 4-3-3 til dette oppgjøret. Austin var spilleklar, men ingen Danny Simpson eller Loic Rémy i troppen. Adel Taarabt hadde funnet sin plass på benken. 

Jevn åpning
Charlie Austin satte standarden på en heading fra en corner etter tre minutter. Headingen var god men ble klarert på streken. 

Robert Green måtte strekke på godt etter et skuddforsøk fra Fletcher etter 10 minutter. God sjanse og flott redning av Green. Kampen var jevnspilt og åpen i første halvdel av den første omgangen. Allerede da kunne man se at innsatsen og gløden hos QPR var langt høyere enn hva vi har sett tidligere denne høsten. 

Faurlinhyllest
Alejandro Faurlin fikk hyllest fra hjemmefansen i det 18.min (trøyenummeret) med trampeklapp og sang, i tillegg viste lagkameratene sin medfølelse med den skadeforfulgte argentineren da de alle varmet opp i draktnummer 18. Alejandro pådro seg sin tredje alvorlige kneskade på tre sesonger tidligere denne uken. En flott gest fra både fans og spillere dette her. 

Drømmetreff i tverrligger
Halvtimen spilt og Leroy Fer bestemmer seg for å presentere skuddfoten. Drar av en Sunderlandspiller på nydelig vis og fyrer av en kanon fra 25 meter. Skuddet går klokkerent i tverrliggeren og hadde vært helt utagbart for keeper dersom den hadde truffet innenfor. Stor sjanse og en vidunderlig prestasjon av Fer!

Fem minutter senere var det bortelagets Wickham til å vise skuddfoten fra omtrent samme avstand. Forsøket var hardt og godt, men en liten meter til side for målet til Green. Sisteskansen hadde forøvrig en god dag på jobben og stoppet det meste som kom. Skal bli spennende å se hva Harry gjør med keeperene etter at McCarthy ble signert på fredag, men Green holder absolutt mål!

Presset på og fikk belønning!
Steven Caulker ble med opp når QPR la press på Sunderland mot slutten av omgangen. Caulker kom til en god heading uten at keeper hadde altfor store problemer. 

QPR fortsetter og være aggresive og vinner ballen ofte i gunstige posisjoner. Charlie Austin kommer til flere halvsjanser de siste minuttene av omgangen og på overtid får både han og laget belønning for strevet. Etter at Fer header ballen tilbake til Austin på 11 meter, kan han ikke annet gjøre enn å klinke til og smelle den opp i det berømte nettaket. Den var deilig!

2. omgang ble nervepirrende!
I den andre omgangen ble poengene stadig viktigere. Det gjorde at kampen falt litt i kvalitet, men innsatsen og innstillingen til laget var det ingenting å utsette på. Offensivt var Junior Hoilett en trussel med sin fart og utfordrerevne.

Sunderland klarte aldri å legge noe stort press på QPR før de aller siste minuttene, og de småsjansene som kom var det hjemmelaget på Loftus Road som produserte. Som sagt ble sluttminuttene hektiske og Green hadde blant annet en strålende redning rett før streamen gikk ned for telling da vi gikk inn i overtiden. Heldigvis red vi av stormen og sikret tre enormt viktige poeng. Nydelig!

Laginnsatsen må fremheves, men Hoilett og Fer var begge gode i dag. Ferdinand dirigerte forsvaret slik vi ønsker det og fortjener pluss i boka. Bestemannspremien går likevel til Austin. Han jobber og sliter rævva av seg og belønnes med scoring og blir matchvinner. Måtte byttes ut etter 68 minutter helt ferdig. Slikt elsker fansen!

U R´sss

QPR-Sunderland 1-0 (1-0)
Mål: Austin (45+1)

BwSc5RVCIAAHjIC.jpg