Etter en bitter cup-exit tirsdag så var det spennende å se om QPR hadde klart å mobilisere krefter inn til dette oppgjøret.

Fire endringer fra cupkampen. Adomah, Johansen, Dozzell og McCallum inn. Kakay, Odubajo, Amos og Gray ble benket.

Død innledning
Rett fra avspark var det slurvete fra QPR sin del. Stefan Johansen hadde første spark på ballen og allerede 10 sekunder senere hadde Forest sin første sjanse med skudd utenfor. I Tillegg fikk Adomah en kakk på ankelen og ble liggende nede for behandling.

Slurvingen fortsatte, og første halvdel av omgangen var Forest klart det beste laget. Joe Lolley testet Dieng med et godt skudd, og Forest ropte på straffe da Barbet unødvendig dyttet en rødkledd overende i feltet. QPR så slitne og ukonsentrerte ut, slet med Forest sitt høye press og klarte ikke komme skikkelig opp i duellene. Kampen tirsdag hang tydelig igjen.

Etter 26 minutter slår McCallum trolig opp sin hamstringskade og Warburton blir tvunget til å gjøre et bytte. Odubajo kommer inn.

Rett etter byttet er Adomah centimeter fra og sette ballen i eget mål da han klarerer et innlegg midt inne i femmeteren, og like etter er vi litt heldige som slipper straffe mot da samme Adomah er uforkusert og legger en spiller i bakken når han skal skjerme ballen ut. Dommeren dømmer frispark til Adomah, en avgjørelse vi pustet lettet ut for.

Et lag ordentlig på hugget hadde straffet oss på dette tidspunktet, men på 0-0 så var det selvsagt fremdeles håp.

Tidlig bytte nummer to
Etter 35 minutter så strekker Jordy De Wijs armen i været og signaliserer at han ikke lenger kan fortsette. Jimmy Dunne kommer inn. Det tette kampprogrammet begynner for alvor å sette sine spor. To gjennomførte bytter, svakt spill og fremdeles 10 minutter igjen av første omgang. Det så ikke akkurat veldig lyst ut denne fredagskvelden.

Trøsten var at Forest ikke var veldig imponerende de heller, og at QPR så relativt velorganisert ut defensivt for en gangs skyld.

Det ble viktig for QPR og komme seg til garderobepraten med 0-0, uten flere skader. Dommeren la til hele seks minutter i den første omgangen. Det skulle vise seg å være hyggelig det.

Adomah magi og Dykes-scoring
Fem minutter på overtid av omgangen stikker Odubajo en ball gjennom til Adomah inn på venstresiden i 16 meteren. Forest har godt med folk i feltet og markerer Adomah. Onkel Albert gjør en hinsides frekk innleggsfinte kommer til linja og legger perfekt på bakre til en umarkert Dykes. Upresset heading fra fem meter er drømmeposisjon for Dykes som enkelt setter inn 1-0.

Herlig timing på scoringen og en deilig avslutning på en ellers ganske tung omgang.

Bra start etter hvilen
Scoringen var en vitamininnsprøytning og pausepraten gjorde nok også godt, for et uendret QPR-lag så litt mer inspirert ut i starten av den andre omgangen. Ingen dominans, men litt bedre ballfører og følelsen var for første gang at man hadde litt kontroll på begivenhetene og kampen.

Den naturlig kamputviklingen ville vært at QPR begynner å tenke forsvar og tre poeng, men faktum var at QPR tok stadig mer kontroll utover i matchen. Bortsett fra et par skudd fra Lolley og Zinkernagel, som Dieng hadde bra kontroll på, så hadde Forest lite å by på. Stefan Johansen hadde en anonym/litt svak førstomgang, men utover i de siste 45 minuttene ble han mer og mer synlig. Det hever QPR flere hakk.

Dykes kunne avgjort
Lyndon Dykes kom til flere avslutninger. Den beste var kanskje når nettopp Stefan Johansen spilte ham glimrende gjennom drøyt halvveis i den siste omgangen. Kun en fantastisk sklitakling/blokk hindret at Dykes doblet ledelsen og trolig en sikker trepoenger.

QPR kjørte matchen og det var de erfarne som "bar lasset". Adomah og Johansen gikk foran og holdt trykket oppe og skapte en hel del.

Ilias Chair hadde på sin side en veldig beskjeden kveld og ble bytet ut til fordel for Luke Amos etter 78 minutter.

Drama på overtid igjen
Klokken tikket rolig mot sine tilmålte 90 minutter, passerte dem og lystveln til fjerdedommeren viste et antall av fire ekstra spilleminutter. QPR hadde god kontroll, men vi har denne sesongen opplevd så fantastisk mye drama i kampens siste minutter at vi ikke følte oss trygge på noen som helst måte. Dessverre med god grunn...

Et innlegg i feltet blir klarert godt og langt. I returommet på 25 meter står Colback og henter ned frukten og lader støvelen. Et relativt beskjedent skudd setter Jimmy Dunne på prøve. Midtstopperen velger å forsøke klarering med hodet, men forbannelsen vil ha det til at dette kun setter Dieng ut av spill og styringen går inn i hjørnet. 1-1 pokker, pokker og pokker!!

Det var nedturen sin, og to viktige poeng som forsvant. Alt i alt er uavgjort et greit resultat. Ingen av lagene imponerte spesielt stort og nå går det litt på stumpene løs angående skader og slitne spillere.

QPR-Nottingham Forest 1-1 (1-0)