Av STEINAR SÆTHER

Den typen seier som vi klarte mot bunnlaget Wycombe er livsviktig for alle lag. Det betyr mindre om du kjemper om opprykk eller mot nedrykk, om du er kampfavoritt eller nederlagsdømt. At vi møtte et lag som på det nærmeste er nedrykksklar, gjør ikke en kamp enkel - ikke på dette nivået. Vi gjorde det vi måtte, spille en ganske god kamp. Ettmålsseiere er erketypisk for Championship. Foruten målet til Chair traff vi metallet to ganger til, dog gikk ballen utenfor. Andre veien var det sjelden fare på ferde. Atter en gang sto vi defensivt stødig mot det som kom. Seieren var fortjent.

Huddersfield har vært en liten skuffelse til nå, der de har plassert seg som nummer 19. Tallene er 10-8-17 og 39-51 totalt. Formen har vært temmelig skral etter nyttår, i motsetning til oss som har imponert med tidvis godt spill og gode enkeltmannsprestasjoner i samme periode. Vi har endog 8-1-3 siden nyttår. De tilreisende har to bortetap for henholdsvis Derby og Preston, før to uavgjorte hjemme mot Birmingham og Cardiff. Etter to tap har altså QPR vunnet de to neste.

Manager Carlos Corberan har ei spillergruppe som har vært uheldige med skader sesongen gjennom. Flere av dem som normalt ville vært i førsteelleveren har spilt halvparten av kampene eller færre. Stearman, Phillips, Ward, Coroma, Elthick er gode eksempler på dette. 

Skadelista til lagene foran denne kampen ser sånn i kveld fredag: Terriers  får tilbake tre spillere som har vært ute ei stund. Warburton mangler som vanlig Owens, Carroll og Amos. Som vanlig dukker det opp en "overraskelse" nærmere kampstart.

Våre gutter er naturlige favoritter før kampen. Vi har den beste formen inne og spiller hjemme. Jeg tror mest på 2-1 til oss. Men jeg holder absolutt muligheten åpen for en uavgjort, for Terriers har ofte gjort det bra på Loftus Road. Et navnebytte endrer ikke nødvendigvis på det. HU på tippelappen.