Av STIAN KARLSEN

Jimmy Floyd Hasselbaink mener han fikk sparken i QPR for tidlig. Han fikk sparken under ett år etter at han overtok sjefsstolen på Loftus Road. Han mener han hadde mye ugjort og at gruppen var på vei til å oppnå målsetningene de hadde satt. 

- Vi var på vei til å oppnå målsetningene våre, og jeg var ekstremt skuffet da min tid som manager i QPR var over. Jeg er takknemlig for muligheten som styret gav meg. Klubben er i en overgangsfase. Mange spillere forlot klubben forrige sommer og de nye vi hentet trenger tid. 

- Når jeg kom forrige sesong så var jeg imponert over ambisjonene og prosjektet om og en dag komme tilbake i Premier League. Jeg ønsker klubben all lykke med å oppnå den målsetningen. 

- Jeg vil også takke laget for innsatsen, og ikke minst fansen som lojalt har støtte både meg og laget. Jeg ønsker både spillere og fans lkke til resten av sesongen!

Jimmy Floyd Hasselbaink fik 47 kamper som manager for QPR. 13-19-15 ble fasiten og han hadde en seiersprosent på 27,7%. Sammenlignet med hva han oppnådde i Burton er dette katastrofale tall. Der oppnådde han imponerende 61,1%. 

Når resultatene var såpass svake og man i tillegg fikk korrupsjonsanklagene fra The Telegraph i fanget, så var det bare et spørsmål om tid. Høydepunktet som manager i QPR er fremdeles ganske ferskt:

 

U R´sss