Det ble roligere rundt QPR på deadline day enn mange hadde trodd, og kanskje fryktet.
To midtbanespillere ble hentet, Sandro og Niko Kranjcar, mens de ikke forsvant noen fra Loftus Road.

Hva har vi?
Da er det vel på tide og oppsummere hva vi sitter med av spillere før vinduet igjen åpnes i januar. I korte trekk så ser det ut som det er bra dekning bakover på banen og litt stusselig helt der fremme.

Vi tar utgangspunkt i at Redknapp fraviker 3-5-2 og går for 4-3-3/4-5-1 i tiden fremover.

Keeperplassen
Robert Green blir ganske sikkert valget til Harry Redknapp selv om det ble hentet en veldig god backup i Alex McCarthy fra Reading forrige uke. Det var på tide for Brian Murphy er neppe Premier League-kvalitet. Totalinntrykket på skuddstoppere er ganske så godt, og når Green i tillegg har vist gode tendenser i innledningen så er det liten grunn til å bekymre seg stort.

Forsvar
Litt avhengig av formasjon så ser også forsvarsrekka ut til å holde bra standard. Går ut fra Redknapp kommer til å fortsette med en firer bak etter kampen mot Sunderland som endte med seier og null baklengs.

Caulker og Ferdinand er førstevalgene til Redknapp på midtstopperplass og spiller dersom de er friske. Dunne, Onuoha og Hill er backup på disse plassene, så der ligger det ingen stor utfordring. På backene er det imidlertid tynnere bekledd.

Danny Simpson forsvant til Leicester i helgen og da sitter vi igjen med innleide Isla på høyreback. Onuoha er backup også i denne posisjonen, men er langt bedre som midtstopper enn back. Phillips har vel også vært brukt i denne posisjonen, men er strengt tatt langt bedre offensivt enn defensivt.

Venstrebackplassen er det flere om beinet, men ingen soleklare valg. Traore forsvant nesten til Crystal Palace i helgen, men har bestemt seg for å bli i QPR og kjempe om plassen. Mot Sunderland var det Clint Hill som spilte på venstre med hell, men vi vet alle at kapteinen har problemer med å henge med i svingene som back når det blir tempo.

Yun Suk-Young virker kanskje som det klareste valget, men han har vi faktisk ikke sett snurten av denne sesongen. QPR skal ha avslått bud på Suk-Young fra Reading på deadline day så da har kanskje Harry planer om å bruke sørkoreaneren?
I tillegg til de nevnte er unggutten Max Ehmer i 25 manns troppen. Han er nok et stykke unna førsteelleveren. 
Førstefirer: Isla - Caulker - Ferdinand - Suk-Young

Midtbane
Her er det, om ikke annet, mye å ta av. To nye fjes inn på vinduets siste dag. Shaun Wright Phillips nevnes og glemmes. Han kommer ikke til å spille kamper for QPR i Premier League. Det føler undertegnede seg temmelig sikker på.Det samme kan være med Karl Henry hvis ikke vi skulle bli veldig skadeplaget.

På de sentrale plassene er det nå stor kamp om spilletid. Barton, Mutch, Sandro, Fer, Kranjcar og Taarabt (!?) kommer alle til å få spilletid. Taarabt vil få lite i den fysiske forfatningen han er, men ellers er det vanskelig å sette ut noen av de andre. Kranjcar må bevise noe for å spille seg til en plass.

Slik det nå står er Sandro og Fer trolig de første navnene på blokka til Redknapp. Barton og Mutch er nærmest plass nummer tre.

Troppen har to rene vinger, hvis man ser bort fra SWP (og det gjør vi!), i Junior Hoilett og Matty Phillips. Disse vil få mye spilletid men må levere varene for å holde på plassene. Det blir noe tynt ute langs krittlinjen, men de sentrale spillerne som banker på døren tar gjerne spilletid på flankene om det skulle være nødvendig.
Førstevalgene: Phillips - Barton - Sandro - Fer - Hoilett

Angrep
Zamora, Austin og Vargas. Føler at Austin kommer til å være et klart førstevalg på denne plassen. Skal bli spennende å se hva innleide Vargas kan tilføre, men det kan fort bli en tilværelse med mye benkesliting. Zamora blir backup gjennom sesongen. Ingen tvil om at det burde ha vært handlet en spiss i vinduet som var for dette er svært skralt dersom Austin skulle være utilgjengelig.

I en krisesituasjon så har Kranjcar tildigere vært brukt som spiss. La oss håpe at den problemstillingen ikke dukker opp
Førstevalg: Charlie Austin

Ja, da blir det vel omtrent slik fremover da:

QPR 2014:15.png

Innbyttere: McCarthy, Hill, Onuoha, Mutch, Kranjcar, Zamora, Vargas

Hele troppen

Keepere: Green, McCarthy, Murphy
 
Forsvarere: Onuoha, Dunne, Ferdinand, Hill, Yun, Caulker, Isla, Traore, Ehmer
 
Midtbanespillere: Barton, Sandro, Mutch, Henry, Fer, Kranjcar, Wright-Phillips, Hoilett, Phillips
 
Angripere: Austin, Vargas, Zamora, Taarabt

U R´sss