Av STEINAR SÆTHER

Seier 3-2 mot Boro - men det holdt hardt! Det som så ut til å bli en god og sikker seier allerede etter en halv times spill, ble til en heftig affære i andre omgang. Skåringen som ga reduseringen til 1-3 på tampen av første omgang, ga håp om mer etter pause for Wilder & kompani. Det var et annet lag som kom ut av garderoben, og de skåret nummer to tidlig i omgangen. To, tre feite sjanser seinere, uten nettsus, så kom vår egen Bonne (han som vil til Ipswich) aleine gjennom - for så å bli felt av Lenihan. Direkte rødt til Lenihan og kampen mistet mye av gnisten.

Gudskjelov at Willock kom tilbake nå, han var god i de sytti minuttene han spilte. 1-0 var ei perle! Både Field sitt forspill og Willocks raid, og ikke minst avslutningen, gjør denne skåringen til en verdig kandidat til årets mål i Championship.

Ligacup! Vi tar den korte turen til The Valley på sørøstsiden av Themsen hvor Charlton Athletic holder hus. Hjemmelaget spiller i League 1 og har en seier og en uavgjort som resultater så langt. De sesongdebuterte borte mot Accrington Stanley og spilte 2-2 i en ganske underholdende kamp hvor de ledet to ganger. Resultatet ga et riktig bilde av kampen. Lørdag vant de 1-0 hjemme over kriselaget Derby. Hvordan de klarte å vinne, eller i hele tatt få poeng, vet bare skåringssvake geitebukker. For om en teller krystallklare målsjanser, vant bortelaget statistikken 6-1. Forsvaret til Charlton slet veldig med å finne ut av bortelagets bevegelser, og havnet ofte på etterskudd. Dette er viktig å vite når vi starter kampen i kveld.

Manager er Ben Garner. Hans mannskap denne sesongen fremstår som uspennende. Målvakta Wallacott sto godt mot Derby. Han viste reaksjonsredninger og sikkerhet i feltet. Om forsvaret fortsetter i samme stil som lørdag, går laget mot dårlige tider utover i sesongen. Må regne med at Garner får strammet opp noe foran kampen i kveld. Midtbanen imponerte heller ikke, mens de kunne fått med seg noe om kvaliteten på kontringer hadde vært bedre. For det var på en kontring de skåret, og selv om nevnte Wallacott reddet forsøk nummer èn mesterlig, kunne Blackett-Taylor skåre for åpent mål.

Hvilke spillere de ulike managerne stiller med fra start er nå på morgenen helt uvisst. Warburton likte å stille sterkt, hva Beale tenker får vi tidsnok greie på. Likevel forventer jeg at han setter opp et godt lag. Noen påstår at Armstrong vil starte kampen, hva med unge Gubbins, som Beale skryter uhemmet av? Roberts kan rekke kampen etter skaden - og skifter vi målvakt?

Ser for meg at vi tar oss videre til neste runde. Kampen ender i vår favør med ett eller to måls overvekt.