Av STEINAR SÆTHER

Det er lov å ha gode målvakter! 0-0 forteller ikke noe som helst om oppgjøret onsdag kveld. Dieng og Gunn sto som de berømte levende veggene, og når tre avslutninger traff stolpene uten å få tellende resultat, så blir det altså målløst. Flere enn de jeg oppga var dessverre ute med skader, dermed ble slagkraften svakere. Sånn sett var ett poeng i Norwich, ett poeng vunnet.

West Bromwich Albion kommer på besøk i dag, et mannskap som har skuffet storligen - igjen! 23-dje og nest sist på tabellen, og Steve Bruce fikk da også sparken. Bruce må da for guds skyld ha gått ut på dato nå? Carlos Corberan fikk seier i sitt første forsøk. Baggies sine tall er stusselige 3-8-7 og 21-24. Har sett laget tre ganger på fjernsyn til nå i høst, og la det være helt klart; de tallene juger ikke! Lite framdrift fordi laget ikke står fram som et lag. Da ender mange kamper i beste fall med ett poeng. Borte sier tallene 1-4-3 og 9-10.  Vi har 5-2-1 og 14-7 på Loftus Road.

Litt obs! på at Baggies siden 17. september kun har to U`er, altså var det i starten det meste endte med ett poeng. Den siste måneden har det blitt seiere og tap, det meste av det siste. Men de slo Reading borte med 2-0 nylig (før tre tap!) og nå tirsdag Blackpool 1-0 hjemme.

Mannskapet Corberan overtok er i utgangspunktet solid. Målvaktene er de minst kjente, Palmer (6 kamper) og Button (11 kamper). O`Shea og Townsend spiller alt bakover, mens eks`n vår Furlong spiller brorparten. Bartley kan være fjerdemann i dag. Midtbanen ser kruttsterk ut! Helt utrolig at Bruce ikke fikk mer ut av navn som Phillips (ja, eks oss han også!) og nykomlingene i sommer, Wallace og Swift. Andre med mye spilletid er Livermore, Diangana, Molumbu og Okuslu. Fremst i banen er Ahearne-Grant den mest brukte, mens Thomas-Asante kan få spilletid i dag.

Det meldes om fire eller fem mann ute for bortelaget. Stefan og Roberts blir ute til over VM-pausen, Dunne derimot skal være klar i dag. Ingen informasjon om Armstrong og Richards foran kampen onsdag, ei heller i dag. Er de ute på ny? Willock starter garantert!

Ser for meg at Baggies kan skape problemer for oss. Ingen imponerende kamp mot Blackpool på tross av seier, men det ble da en seier, som igjen kan gi bortelaget ny inspirasjon. Og med så tett kampprogram kan enhver hviledag ekstra bety mye - Baggies har èn mer enn oss. Hvilket av lagene tåler flest skader?

Om jeg skal spå hva alle deltagerne på årsmøtet vårt på Loftus Road får se, er det 1-1.