Av STIAN KARLSEN

Sebastian Polter er 24 år og en stor, sterk fysisk spiller. Han har kommet opp via ungdomsakademiet i blant annet Werder Bremen og Wolfsburg, men har de siste sesongene vært Mainz 05 sin eiendom. 

Utlånt
For Mainz har det ikke blitt mange kampene, men Polter imponerte på utlån i 2 Bundesliga forrige sesong. Der spilte han 29 kamper og scoret 14 mål for Union Berlin, og i følge Chris Ramsey så skal han ha vært på blokka til QPR´s speidere en god stund allerede

Overgangssum og kontraktslengde
Tyskeren skal koste QPR omtrent £1 mill. og vår kjære klubb skal ha blitt foretrukket fremfor interesse fra flere bundesligaklubber. Kontraktslengden hans skal være 3 år. Spissen har også flere U18, U20 og U21-landskamper for Tyskland. 

Sammenlignes med Zamora.
Chris Ramsey har forventninger til tyskeren.

- Han minner meg om Bobby Zamora for noen år siden, og kan han utvikle seg og skape noe som Bobby har gjort her så vil han bli fantastisk for klubben. 

Sebastian Polter selv uttrykker stor glede over å ha signert.

- Jeg er så glad for å være her. Det er min drøm og spille i England og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. På dette stadiet i karrieren så er Queens Park Rangers det rette for meg. Dette er en fysisk liga, men jeg er en fysisk spiller, en lagspiller, og jeg føler på meg at jeg vil passe inn her. 

Flere på vei inn?
Les Ferdinand har nevnt så mye som at fire nye fjes kan være på vei inn den nærmeste tiden. Sebastian Polter er den første og mye tyder på at en gammel kjenning ved navn Ravel Morrison er en av de tre neste. Spennende dager. 

Først og fremst ønsker vi Sebastian Polter velkommen til Loftus Road. Måtte all hell og lykke følge spissen som rager 192 cm over bakken!!