Forrige kamp mot Chelsea gav ett litt dyrkjøpt poeng idèt flere mann blei skadet.
Foran søndagens kamp mot Tottenham har vi herved følgende sjukestue: Ferdinand, Fabio, Traorè og M`bia av forsvarsrekka og på midten Diakite og kanskje Taarabt. Fremst forsvant Johnson ut med sesonglang skade.

Omrokeringer
At vi mister hele fire solide mann i vår bakre firer er ikke fullstendig krise men ikke langt fra. Ny duo i midten blir antagelig Nelsen og Onuoha. Ikke dårlig erstatning det men de mangler samspillet. Hill kan være et alternativ. Men han er også et alternativ på venstreback - som igjen betyr at Bosingwa bruker høyrefoten baki der.
Fra midten og framover er vi godt forskodd.

Naughton usikker
Hjemmelaget er heller ikke skadefrie. Parker, Livermore, Ekotto, Kaboul og målvakta Gomez kommer definitivt ikke på banen og det kan hende at både Adebayor og ennå viktigere Naughton er ute.
En kan på nettet lese en viss bekymring over at Naughton er tvilsom fordi erstatningen Ekotto altså er ute. En eventuell debut for Adam Smith kan skje. Skaden til Naughton er faktisk et poeng. Mye av Tottenhams angrepsspill er bygd opp rundt kantene hvor nevnte Naughton og opprykkssesonglånet vårt Walker driver fram bakfra hvor de understøtter henholdsvis Bale og Lennon. Men jeg tipper manager Villas-Boas har en plan B "hvisomatte".

Oppskrytt
Uansett er det et sterkt svarthvitt mannskap som går utpå WHL - SOM dog ikke har imponert så langt! 1-2-1 er fasiten til nå og 3-1 borte over Reading sist var litt vel oppskrytt. Var det beste laget, ja, men Reading var ditto svake. Forskjellen var mest av alt nevnte angrepskonstellasjoner og avslutningene til Defoe (2). Vi hadde jo som kjent Defoe på ønskelista før denne sesongen...

Mens vi har slikket våre skrubbsår og andre skader, har Tottenham spilt 1-1 mot Lazio i Europaligaen. I følge seg selv var de best i absolutt alt - med unntak av målprotokollen. De stilte et sterkt lag og har sånn sett fått øvd mer enn oss.

Poengtørke
Litt historikk og statistikk og sånt: QPR har kun klart 3 bittesmå poeng på de 15 siste bortekampene, og derfor er det heller ikke overraskende at vi nå har spilt hele 18 bortekamper på rad uten en gyllen smultring bakover! Ett av tapene var samme sted forrige sesong hvor 1-3 var enden på visa. Det positive fra den kampen var andreomgangen hvor vi spilte strålende i samfulle +45min. Synd vi hadde håndbrekket på i første omgang (0-2).
Revansjen på Loftus Road (1-0) var særdeles velkommen med tanke på nedrykksstriden.

Kantspillet
Hvilken type kamp kan vi forvente oss? Jeg ser for meg at den kan forløpe omtrent som den gjorde på Etihad i høst (1-3) med City som det førende laget og med oss halsende etter, særlig i starten av kampen. Nå tror jeg riktig nok ikke resultatet blir det samme.
Det forutsetter at vi klarer å stenge kantene, gjøre Tottenham-spillerne frustrerte. Med et sånt scenario i bildet klarer vi å dra i land vår tredje uavgjorte for sesongen, nå 1-1.
Men en markeringssvikt på hjørnespark, frispark, kan gi oss et 1-2 nederlag.