Dette var kampen "alle" skulle få spille. Hele laget ble skiftet ut ved pause.

QPR (første omgang): Green, Traore, Hill, Wright-Phillips, Granero, Onuoha, Jenas, Young, Mbia, Hoilett, Zamora

QPR (andre omgang): Murphy, Simpson, Derry, Ferdinand, Park, Johnson, Faurlin, Mackie, Bosingwa (Sanusi 74), Ben-Haim, Suk-Young.

Kampen
Det var ikke ufortjent at League two-laget Exeter unngikk tap mot et QPR som slet med å skape mange sjanser til tross for dominans i banespillet. Det var Exeter som skapte den første sjansen da Jake Gosling tvang fram en god redning fra Rob Green, Gosling var også på returen men blåste den til side for målet.

Stephane Mbia skapte QPR sin første sjanse da han ekspederte ett innlegg fra Hoilett mot Exeter-målvakt Krysiak. Dessverre var avslutningen midt på keeperen. Traore var livlig og holdt den samme Krysiak varm da han testet skuddfoten, men Krysiak fikk slått skuddet til corner. Kapteinen i første omgang, Clint Hill, fikk QPR's siste mulighet i først omgang da han headet en Granero-corner over mål.
Wright-Phillips fikk seg en smell etter halvtimen, men ikke verre enn at "stemmen-i-gresset" fullførte omgangen etter medisinsk behandling. Luke Young er det lenge siden vi har sett, men han fikk også fullført 45 skadefrie minutter.

Den andre omgangen vaar det Shaun Derry som skulle styre skuten. Nyervervelsen Danny Simpson fikk sin første minutter, og ellers var gjensynet med Ali Faurlin og Andy Johnson gledelig. Johnson så kvikk ut og skapte det som var verdt noe i den 2 omgangen. Han stjal ballen i gunstig posisjon tidlig i omgangen,fosset inn i feltet og avsluttet, og det var kun en god Krysiak forhindret QPR-ledelse. Kampens absolutt største sjanse.

Det gikk over halve andreomgang uten at noe særskilt skjedde, men da Johnson ble felt på drøye 20 meter, så steg Bosingwa (ja,han er her fremdeles!) frem og testet frisparkfoten. Frisparket var godt utført, men gikk like over. Prøvespiller Ryan Sanusi erstattet Bosingwa like etter. QPR presset på mot slutten av oppgjøret, men Exeter forsvarte seg heroisk og oppgjøret endte målløst.

Reaksjonene
Det er vanskelig å se den helt store endringen i dette QPR-laget, kontra det som avsluttet forrige sesong. Trenerteamet sier seg "fornøyd" med oppgjøret og dekker seg bak at det er en betydningsløs treningkamp. Det er forsåvidt sant, men det er bare drøye tre uker til seriestart!

Andy Johnson bedyrer at han skylder klubben noe etter skadeoppholdet, og prøver dermed å avskrive ryktene om at han kan være på vei til gamleklubben Crystal Palace. Skadebekymringer er det få av, men sjefen selv (Harry altså...) så denne kampen fra tribunen, etter å ha vært gjennom en mindre kneoperasjon.

Ingen Taarabt
Av de som var med i troppen til denne turen var det kun Taarabt som ikke fikk spilletid. Han er hjemsendt som følge av gjentatte brudd på reglementet. Har vi dermed sett det siste av ham i QPR?
Han og Harry er ikke akkurat perlevenner, men det ville være trist og ikke få se ham i championship. Han "eide" jo divisjonen sist han var der...

Dommer: S.Bratt

Tilskuere: 2,327 (377 bortesupportere)

U R'sss