Serieåpningen mot Swansea på Loftus Road er én uke unna, og skal man dømme ut fra lørdagens kamp mot Augsburg FC er det all grunn til å forvente mer moro fra Djibril Cissé.

I det 33 minutt skjøt han et knallhardt og lavt skudd bak tyskernes keeper. Gjennombruddspasningen var signert Nedum Onuoha.
Et kvarter tidligere hadde Augsburg tatt ledelsen på straffespark, etter at et frispark traff hånda til debutant Ryan Nelsen.

QPR slet lenge med å finne ut av Augsburgs spill, og den første halvtimen av kampen foregikk stort sett på vår banehalvdel.

Fire minutter etter Cissé's knallperle tok hjemmelaget ledelsen på nytt. En lang pasning skapte full forvirring mellom forsvar og keeper Robert Green. Enden på visa ble et selvmål av Anton Ferdinand.

Mer fra Cissé
2. omgang var 15 minutter gammel da Djibril Cissé sendte en nydelig lobb i tverrliggeren.
3 minutter senere var dette glemt. En nydelig pasning fra David Hoilett sendte Cissé gjennom, og avsluttet på herlig vis.

Kveldens høyeste jubelbrus kom da Ali Faurlin overraskende dukket opp på banen i det 77. minutt. Argentineren har gått skadd siden en cupkamp i januar, og hans retur betyr at vi har en midtbanerekke det lukter svidd av.

Ubeseiret
Kampen endte 2-2, noe som betyr at vi har gått ubeseiret gjennom samtlige treningskamper. De fleste motstanderne har vært av sekunda kvalitet javel, men dog. Vi får ta dette som positive tegn foran sesongstarten mot Swansea førstkommende lørdag.

I motsetning til flere PL-lag, har vi unngått skader i treningskampene. En rekke nyervervelser er i ferd med å finne sin plass i Mark Hughes' system, og vi liker spesielt godt at David 'Junior' Hoilett har kommet raskt inn i midtbanerekka.

Urovekkende er det at Robert Green virker usikker i feltarbeidet. Det er for tidlig å felle en dom, men det er bare å håpe at brikkene faller på plass i tide for landslagskeeperen når det virkelig gjelder.

Det beste er imidlertid at 3 laaange måneder med fotballpause nærmer seg slutten. Om en knapp uke starter et nytt rotterace om poeng og ære i en av verdens beste divisjoner.