Av STIAN KARLSEN

1-1-1 er fasiten etter tre kamper. En blandet start på sesongen, noe som var ganske så forventet. Prestasjonene har vært på det jevne, og det oppsummerer også dette oppgjøret.

Warburton gjorde to endringer etter tapet mot Coventry sist. Inn kom debutant Seny Dieng mellom stengene, og sommersigneringen George Thomas fikk sin første kamp fra start. Joe Lumley var ikke i troppen denne gangen. Årsaken skal være kontraktsforhandlinger, eller liten vilje til forhandlinger. Samme skjebne som Ryan Manning forøvrig.

George Thomas ble foretrukket fremfor Tom Carroll på midten denne gangen.

Formasjonen har vi etterhvert blitt vant til. 4-2-3-1 med Dieng bakerst denne gang. Backrekka var forutsigbar med Kakay, Barbet, Dickie og Wallace. Cameron som kaptein sammen med Amos bak Chair,Thomas og OSayi-Samuel på midten. Lyndon Dykes som ensom ulv i front.

Bortelaget hadde Grant Hall i sitt forsvar og skulle hatt Neil Warnock på benken, men han har pådratt seg Covid-19 (god bedring Neil!) og holder seg klokelig vekk...

Tidlige scoringer
Begge kampens scoringer kom i løpet av den første halvtimen. QPR yppet seg først uten å lykkes da Chair testet Bettinelli i Boro-buret med ett skudd etter cirka 10 minutter. Bettinelli var komfortabel med oppgaven.

Etter 19 minutter kom det scoring for bortelaget. Det var McNair som var servitør på en corner fra vår høyreside. På første stolpe møtte Akpom ballen med hodet og forlenget den i lengstehjørnet via stangen og inn i nettmaskene bak en sjanseløs Dieng.

Ni minutter senere skulle lagene være like langt. Angrepet startet med Osayi-Samuel som ble felt på egen banehalvdel. Han kom seg raskt på beina igjen og det ble ikke avblåst for frispark. Ballen endte tilslutt på høyresiden hos Kakay som slo inn til Amos som fikk avsluttet fra god posisjon. Bettinelli reddet, men på returen var Osayi-Samuel våken og fikk kranglet ballen over streken. Nydelig fightervilje i Osayi-Samuel fra start til slutt!

Amos skuddvillig
Det var QPR som hadde det lille overtaket i matchen og kanskje burde Amos gitt oss ledelsen etter 34 minutter. Igjen Osayi-Samuel med fint forarbeid på venstresiden og får satt Amos i god posisjon. Boro-forsvaret fikk blokkert forsøket med ett nødskrik.

Nok et Amos-skudd ble stoppet etter 42 minutter, og denne gangen ble det ropt på straffe for hands. Reprisen viser tydelig at det er hands, men er det straffe? Nja. Det er nesten 50/50 med dagens reglement...

1-1 til pause. Helt ok.

Jevnt
Kampen var jevn etter pause. QPR best i første del av omgangen, mens Boro hadde sin del i kampens sluttfase. Ikke mange store sjanser.

Carroll kom inn for Thomas etter 60 minutters spill og fikk QPR sin største mulighet 10 minutter senere.

En enorm QPR-sjanse, og en stor til bortelaget
Lyndon Dykes satte ham opp i feltet og Carroll lekte litt med et svimmelt Boro-forsvar, uten en Grant Hallsom måtte av banen med skade(!!), før han fyrte av et skudd fra 10 meter. Avslutningen gikk i stolpen, tilbake i ryggen på keeper Bettinelli og ble rullende langs streken. Ikke mulig å komme nærmere scoring...

Boro hadde sin beste mulighet da Assombalonga sikk et innlegg i mellomhøyde på bakre stolpe helt alene. Han forsøkte seg med en stupheading, noe som viste seg å være et dårlig valg da han traff skulder/arm og ballen ikke kom frem til målet.

Etterhvert ble det klart at begge lag var tålig fornøyd med ett poeng hver og kampen ebbet ut. Man skal ikke være fornøyd, men 1-1 var helt ok. 

Bestemann
Osayi-Samuel er heldigvis vår mann. Han skaper ting med sin fart og fysikk. Han gjør kloke valg, setter medspillere i gode posisjoner og har også blitt en avslutter som må taes på alvor. Etter at Eze forsvant så er dette diamanten. Vi må krysse fingrene for at han signerer ny kontrakt.

Seny Dieng som keeper ser spennende ut. Er en stor keeper med sine 193 centimeter og ser fysisk robust ut. Viste gode ting i feltarbeidet denne kampen, men blir ikke utfordret stort på skudd.

George Thomas ser også fysisk robust ut og kan ble en bra tilvekst i dette laget. Litt rufsete i sin første start, men tydelig å se potensialet som Warburton garantert har vektlagt her.

QPR-Middlesbrough 1-1 (1-1)
Mål. Akpom (19) Osayi-Samuel (28)