Ingen store overraskelser på QPR-laget. Robert Green startet med en forandring i backrekka foran seg i forhold til serieåpningen. Yun overtok plassen til Traore på venstrebacken og utgjorde sammen med Hill, Onuoha og Simpson forsvaret.
På midten fikk Granero sjansen, på bekostning av en skadet Faurlin, og resten var uforandret med Henry, Barton og Hoilett. Som ventet ble det en endring på topp når Austin erstattet Zamora og dannet spissparet sammen med Johnson.

Startet best
Det var QPR som tok tak i oppgjøret og skapte noen sjanser i innledningen. Hill og Simpson forsøkte seg men riktig farlig ble det ikke før vår nyeste spiss viste seg frem. På noen små minutter i den første omgangen viste Austin frem begge skuddføttene og var svært nær ved begge anledninger. Dessverre gikk begge avslutningene til venstre for Smithies i Huddersfield-målet.

Hjemmelaget scorer
Huddersfield kom bedre med og yppet seg litt utover i omgangen og fikk først hull på byllen da Norwood fant toppscorer Vaughan med en krosser etter 35 minutter. Headingen fra kloss hold gikk i nettmaskene uten at Green kan lastes for det.

Rask utligning
Junior Hoilett brakte balanse i regnskapet tre minutter senere med høyrefoten sin. Han satte skuddet ned til høyre i målet, etter at Yun Suk-Young hadde satt ham opp. Viktig at den scoringen kom før pausen, og Hoillet kunne fort gitt QPR ledelsen på overtid av omgangen. Skuddet hadde god retning også denne gang, men ble blokkert i grevens tid.

Andre omgang
Det var QPR som hadde ballinnehavet, men laget kom aldri nærmere tre poeng enn Charlie Austin sin heading i tverrligger etter timen spilt. Til tross for sjanser av Hoilett, Barton og innbytterne Wright-Phillips og Jenas så ville det seg ikke for QPR denne ettermiddagen. Huddersfield kunne tatt alle tre poengene i sluttsekundene, men Sean Scannell sin avslutning alene med Green gikk utenfor stolpen. Dermed ble det poengdeling.

Positivt tross alt
Vi må ta med oss at vi var klart best i dette oppgjøret, og at 1-1 i slik bortekamp ikke er noe dårlig resultat. Vi er fortsatt ubeseiret og ser stadig mer solide ut, samt at laget viser spirit og guts selv om man kommer under i løpet av matchen.

Best offensivt hos oss var Junior Hoilett som er en konstant trussel, men også Austin viser sin klasse. Bare uflaks at spissen ikke scorer i dag. Defensivt kan man trekke frem Yun Suk-Young som gjorde en solid kamp fra sin venstreback.

QPR: Green,Yun,Hill,Onuoha,Simpson,Barton,Henry (ut 84),Granero (ut 70),Hoilett,Johnson,Austin
Innbyttere: Murphy,Jenas (inn 84) ,Wright-Phillips (inn 70),Zamora,Ehmer,Dunne,O'Neil

Kampfakta
Huddersfield-QPR 1-1 (1-1)

Mål: Vaughan(35), Hoilett (39)
Gule kort: Granero (16)

 

U R'sss