AV EVEN LÜBECK

Tirsdagens treningskamp mellom Leyton Orient og Queens Park Rangers på Brisbane Road endte 2-2.
Romain Vincelot førte hjemmelaget i ledelsen etter ca 15 minutter, utlignet Hoilett med et velplassert skudd fra 25 meter fem minutter senere. Omgangen ebbet ut i 1-1, og det var ikke før Joey Barton fikk frispark på 20 meter at det skjedde noe på Brisbane Road. Han skrudde den nydelig opp i krysset, og QPR hadde snudd kampen.

Fem minutter før slutt sørget Dean Cox for at det ble balanse i regnskapet, og kampen endte til slutt 2-2. Kampens høydepunkt var da Henry forserte fremover med ballen, så opp og klinte til fra egen banehalvdel. En liten meter ned, og vi hadde fått en historisk scoring på Brisbane, men det endte med forsøket. Allerede i kveld skal laget i aksjon igjen, denne gangen mot Southend United. Spillere som Ferdinand, Hill, Zamora og Faurlin vil få spilletid i dag, for de var ikke med i troppen i går. Kampstart er 20.45, og du kan følge den på QPR sin Twitter.

Hoilett.jpg
Hoilett sitt skudd som førte til balanse i regnskapet.

En spiller som hverken har vært med til Tyskland eller mot Leyton Orient, er marokkaneren Adel Taarabt. Taarabt var med på pre-season treningene på Harlington, men ble veid og funnet for lett (elle var det tung?) til Tyskland-turen. Framtiden hans er uviss, og han er nok ikke ønsket videre i QPR. Han linkes stadig til AC Milan, klubben han var utlånt til i 2013-sesongen, men ingenting er bekreftet. Det skal bli spennende å følge utviklingen med Taarabt, men det skal mye til for at vi ser den tekniske marokkaneren i QPR-drakt igjen.

En som skal spille i blå og hvit drakt i år, er Esteban Granero. Problemet er bare at den blå og hvite drakten det snakkes om i denne sammenhengen er ikke QPR, men Real Sociedad. Han skrev nylig under på en 4-årskontrakt med den spanske klubben, og da er også hans tid i QPR forbi. Siste spilleren ut er Samba Diakite, som har gått på lån til Ittihad FC.

 granero.jpg
Granero presenteres foran Sociedad-tilhengerene tidligere denne uka.

Siste nyhet er at Loic Remy ikke besto den medisinske testen hos Liverpool, og er dermed fortsatt QPR spiller. Hvilken klubb han skal spille for den kommende sesongen er ikke 100% sikkert enda, men han har blitt linket til Newcastle de siste dagene. Harry Redknapp tror derimot ikke noe på at Remy ikke besto den medisinske testen, men at det må være noe annet som står bak denne avbrytelsen.

Han er uansett glad for at vi fortsatt har en mulighet for å beholde franskmannen, og håper han bestemmer seg snart for hvilket beite han velger. Norwich-spilleren Leroy Fer blir også linket til QPR, men heller ikke der er noe bestemt enda. Ryktene om Fer til QPR har ligget og vaket de siste ukene, men de har ikke vært noe særlige konkrete enda. Mathieu Valbuena var også en liten periode linket til QPR, men har nå gått ut i media og avvist ryktene, og har selv sagt at han vil til Dinamo Moskva. Det siste ryktet er Ronaldinho, legenden selv. Han har blitt fristilt fra klubben sin, Atletico Mineiro, og er nå ledig på overgangsmarkedet. Tidligere har han blitt linket til QPR, og for en signering det hadde vært!
Selv om han har blitt 34 år, holder han fortsatt koken og hadde vært en merkevare for QPR.

fer.jpg
Fer stanger inn 2-0 mot Chile under årets VM for Nederland.