Av STEINAR SÆTHER

Jeg trur de aller fleste av oss forstår at vi ved sida av dyktigheten har hatt nødvendig flaks for spille oss øverst på tabellen. At vi har kampvinnere i den bakerste firer`n samt en Green i storform, har vært saliggjørende. For vi skårer jo i snitt ett eneste mål i hver kamp. Men på et tidspunkt vil begge deler endres. Jeg trur det endres nå.

Uavgjortspesialister
Vi møter et Boro som kommer til Loftus Road uten overdreven respekt i sportsbagene. Det skal de da heller ikke ha for vi har altså ikke overbevist storlig på tross av ledelsen vår, og Boro har da holdt Wigan til 2-2 og Nottingham til 3-3 borte. Den eneste London-turen så langt denne sesongen endte med seier 1-0 mot Charlton.
Boro har 1-5-2 totalt og foruten seier`n på The Valley har laget vært eksperter på å rote vekk ledelsene de har opparbeida i kampene.

Manager Tony Mowbray har på papiret en ganske bra spillerstall. Kjente navn er Jonathan Woodgate, Kieron Dyer, Dean Whitehead, Justin Hoyte, Julio Arca, Fraser Richardson og min personlige favoritt på laget, Grant Leadbitter. Men det virker ikke som Mowbray er rett mann til å få disse gutta - og de andre - til å prestere jevnt godt over tid.

Ny spisskombo
Vi har fått oss en ny mann i Chevanton. Vi håper alle han slår til fra første kamp (i tospann med Austin) for hans Greatest Hits på Youtube er flott å se. Men han er kanskje noe kamprusten om han starter...?
Hoilett kan være tilbake. En siste legesjekk lørdag vil vise det. Phillips er antagelig ute ettersom han fikk en karamell i den nylig rekonvalente armen mot Yeovil.
Fredag kveld ser det ut som Boro har to skader og to suspensjoner, bl.a vår gamle venn Ledesma.

Statistikk
Historisk er det nesten dødt løp lagene mellom. 15-15-13 er det i vår favør. Forrige gang vi møttes i seriespill, sesongen 2010/11, vant vi begge kampene 3-0. Det kunne jeg like igjen!
Videre statistikk: Vi har altså denne sesongen kun to innslupne mål mens Boro har skåra i alle sine kamper. Og det er litt deilig å tenke på at vi "alltid" skårer mot Boro. Unntakene var i 75 og 89 hvor vi spilte 0-0. Jeg tar sjølsagt med at Boro har sluppet inn minst to mål i fem av de seks siste bortekampene i Championship.

2-1 til oss eller må vi nøye oss med 1-1. Klarer ikke helt å bestemme meg. Men jeg trur det er slutt på nullen nå - uten at vi taper.