AV; ANDERS HOLE

Med småskader hver eneste kamp, blant annet på Sandro, Kranjcar, Barton og Mutch, så har det vært tungt. Nå ser det imidlertid langt lysere ut enn på lenge for oss.

Etter Liverpool-kampen er folk langt mer positive. Vi utspilte Liverpool i 45 og spilte jevnt med dem de neste 45. Målene kom til slutt, men rot og uflaks gjorde at vi ikke dro inn en trepoenger eller ett poeng. Som kjent, så spilte ikke en av de viktigste spillerne, nemlig Joseph Barton. Han har slitt lenge med hamstringen. Samme gjelder Jordon Mutch, som har vært borte i litt kortere stund.

Nå skal de altså komme tilbake fra skade mot Aston Villa på mandag. Dette er gode nyheter sier vi ikke nei til. Sandro har slitt med en lyskestrekk, noe alle amatørfotballspillere, undertegnede inkludert, vet at gjør noe helsikes vondt. Vi får krysse fingrene for at den roer seg ned.

Det har vært mye rundt Adel Taarabt sin vekt og form i det siste. Han var, ifølge Harry, «three stones overweight», noe som tilsvarer 20 kilo. Marokkaneren gikk så til tabloidsmørja The Sun og poserte med en halvmarkert mage, som beviser at han er på rett spor. Denne saken er ikke lett å gjøre seg klok på, men klubben ga både Harry og Adel en liten hårføner, via en pressemelding denne uken.

Spørsmål til dere lesere:

Hvor viktig er det å få tilbake Joey og Jordon?

Hva må gjøres for å snu skuta?

Hvor mange mål skårer Vargas på mandag?