Mandag
Første rykte om Michael Dawson fra Tottenham til QPR dukket opp. £4-9 mill. varierer overgangssummen på i ulike medier.

Ricardo Carvalho på sesonglangt lån fra Real Madrid er neste rykte og vitner om at Mark Hughes slettes ikke var fornøyd med det defensive mot Swansea.

Andre rykter som nevnes i litt mer perifere ord er Barcelona's Andreu Fontas og Kurt Zouma fra St Etienne.

Ut er Joey Barton og Matthew Connolly på vei. Barton på lån til Marseille og Connolly på permanent basis til Cardiff.

Tirsdag
Tottenham aksepterer bud på Dawson og det meldes om enighet mellom Real Madrid og QPR angående lånet på Carvalho. Alt ser veldig lovende ut.

Mark Hughes mener det fremdeles er grunn til å ha høye forventninger. Det blir ikke snakk om nedrykk denne sesongen,

Onsdag
Det meldes om trøbbel med de personlige betingelsene til Dawson. Stoke sin midtstopper Shawcross ryktes som det heteste alternativet dersom avtalen med Dawson skulle falle i fisk.

Connolly til Cardiff er "done deal".

Hogan Ephraim har ikke fått mange sjansene under Hughes, men har likevel imponert nok til å signere kontraktsforlengelse som binder ham til Loftus Road frem til 2014.

Torsdag
Cardiff fortsetter å hente spillere fra vår stall. Denne gangen er det Tommy Smith som er klar for en overgang. Han gjenforenes dermed med Connolly og Helguson. I tillegg ryktes stadig Jay Bothroyd til samme klubb.
 
Paddy Kenny skal ha vært aktiv på SMS og telefonen i etterkant av første serierunde. Han skal ha gjort narr av det dårlige resultatet og prestasjonen til hans erstatter Robert Green i SMS'er til Tony Fernandes og teknisk direktør Mike Rigg.Klokken tre natt til søndag skal han i tillegg ha ringt den samme Rigg. Dette førte til at QPR leverte en formell klage til Leeds angående saken.

Når vi først er inne på keepere så ble det klart at Mark Hughes ønsker å forsterke med Inter Milan sin brasilianske sisteskanse Julio Cesar.

Intet nytt angående Dawson og Carvalho og det som så ut til å være klare avtaler ser ut til å renne ut i sanden.

Fredag
Hughes innrømmer at Dawson-avtalen har stoppet opp, men at han fremdeles har tro på at den kan gjennomføres. Han sier også at jakten på en ny keeper ikke er noe nytt.
-    Jeg ville at Paddy Kenny skulle bli i klubben for å kjempe med Robert Green, men Paddy selv ville vekk. Brian Murphy bør gå ut på lån og da er det naturlig at vi henter en keeper som kan være med å konkurrere om plassen mellom stengene.

Frigitte Lee Cook signerte fredag for Leyton Orient. Cook er høyt elsket av fansen etter at han donerte hele sin sign-on-fee til klubben når han gikk til Fulham i 2007. Summen var på ca £250 000. Dette var midler som kom svært godt med til et den gang svært økonomisk skakk-kjørt QPR.

Lørdag
Neil Warnock gir Paddy Kenny bot etter hans oppførsel mot Rigg/Fernandes.
-    Det hele begynte som en spøk men kom ut av kontroll. Paddy har bedt Fernandes om unnskyldning og skjønner at det han har gjort var dumt.
I tillegg har han slettet sin Twitterkonto etter noen upassende uttalelser på det sosiale mediet i uken som gikk.

Norwich på bortebane. 1-1. I utgangspunktet noe man kan si seg fornøyd med, men forestillingen ga grunn til bekymring spillemessig.

Søndag
Bobby Zamora er usikker til cupkampen i midtuka og Manchester City til helgen etter sin hodeskade mot Norwich. En kraftig smell og tre sting var resultatet etter sammenstøtet med Leon Barnett.  

Twitter er Joey Barton sitt utblåsingsmedium. Søndag kveld gjorde han det klart hva han mente om hans fremtid og QPR. Vi avslutter uken med dette:

- Forhåpentligvis vil QPR og Marseille fullføre avtalen de neste dagene. Hjertet mitt er allerede i Vélodrome...

- Jeg gråter ikke. Kanskje det er på tide å gå videre. Jeg satte pris på deler av forrige sesong og tror jeg er mer enn kapabel nok til å spille denne sesongen. Det synes ikke manageren. Sånn er livet. Jeg har ingen problemer med det siden det er min skyld at jeg er utestengt 12 kamper. Når en person tar en avgjørelse så må han stå for det. Jeg respekterer Hughes for det. Jeg er ikke enig men aksepterer avgjørelsen. Jeg er ikke typen til å sitte på sidelinjen og heve lønn. Det er ikke meg. Jeg kunne gjort det de neste tre årene, men jeg ønsker å spille fotball.

- Forhåpentligvis vil QPR-fansen akseptere det. Jeg tilbød å trekke meg fra klubben/kontrakten når jeg fikk min utestengelse. Tony Fernandes og Amit Bhatia kan skrive under på at jeg snakker sant. Jeg aksepterte min straff fra FA og klubben for min oppførsel mot Man City og tok det som en mann.

- Jeg kunne anket, men valgte å la det ligge i respekt. Når jeg returnerte til klubben ble jeg nektet å trene med førstelaget. De tok kapteinsbindet og ville låne meg ut til flere klubber, deretter tok de trøyenummeret mitt uten å si ifra. Jeg leser at jeg aldri hadde blitt signert under det gjeldende regimet i klubben.

- Jeg aksepterte alt dette og sa aldri noe negativt ovenfor noen i klubben. Jeg er en mann, men dette er så mye mer enn det jeg kan tåle. Jeg vil dra.

- Jeg håper å kunne gå videre i karrieren min og med livet mitt. Hvis det er i Frankrike så blir det det. Jeg vil ikke virke respektløs ovenfor QPR men nok er nok.

- God natt folkens, Jeg har sagt nok for i dag. Jeg kommer uten tvil i trøbbel, men det er slik ting er. Dette er livet!