Mandag
QPR's unggutter (U21), samt en noe eldre Rob Hulse, vant enkelt mot Cardiff sine utvalgte unge menn. Sluttresultatet ble 4-1 etter scoringer av Parmenter, Sharif og to ganger nevnte Hulse.

Legenden Paul Furlong er tilbake i QPR.Den aldrende mannen er ikke tilbake som spiller, men skal ha en sentral rolle i trenerteamet for 12-16 åringene i QPR. Furlong har 171 kamper og 57 mål for QPR i løpet av perioden 2000-2007 (han var på lån i 2000 og kom permanent i 2002)

Tirsdag
PL-troppen til Mark Hughes inneholdt få overraskelser. Hogan Ephraim klarte å karre seg til en plass mens Radek Cerny ble ofret til fordel for Brian Murphy på den tredje keeperplassen.

QPR vil prøve å redusere lønnskostnadene noe ved å gjøre flere spillere tilgjengelig for lån. Luke Young, DJ Campbell og Rob Hulse er tre klare alternativer. Den samme skjebnen kan ramme keeperne Rob Green og Radek Cerny. Green ønsker førstelagsfotball og Cerny kom ikke med i PL-troppen.  

Onsdag

Neil Warnock og Leeds sikler stadig etter Shaun Derry. Warnock vil låne spilleren, men Hughes sier det er uaktuelt.
- Derry er i vår tropp på 25 mann. Alle i denne troppen er i våre fremtidsplanerm selv med flere nye spillere på plass.

Alejandro Faurlin er mer enn fornøyd med å være tilbake
- Jeg forventet ikke å være tilbake så hurtig. To kamper på en uke, uten noen form for smerter i kneet, er en seier i seg selv. Jeg har fremdeles mer å gå på formmessig. Føler meg 70% for øyeblikket. Det skal bli godt med en treningperiode før neste match mot Chelsea.
Faurlin sier også at fansen må utvise tålmodighet med "nye" QPR og at resultatene vil komme.

Torsdag

Administrerende direktør Philip Beard uttaler at nedrykk ikke er et alternativ for QPR denne sesongen. Han mener at dette sier seg selv etter det som har skjedd i dette overgangsvinduet.

Ryktene begynner å svirre rundt Samba Diakite sitt fravær fra fotballen. Depresjon er en hyppig nevnt grunn.
 
Fredag
Diakite går ut og dementerer ryktene om at det dreier seg om en depresjon, etter at flere medier har gått ut med denne nyheten fredag. Han går ikke spesifikt inn på hva som har vært årsaken til fraværet, men opplyser at han vi være tilbake i London på mandag for trening og at han gleder seg.

Joey Barton klarte ikke å løpe fra sin utestengelse selv om han har byttet ut Premier League med den franske ligaen. Utestengelsen blir opprettholdt også i Frankrike og sørger for at Barton vil være ute av spill for Marseille store deler av denne høsten.En liten trøst er at han er tilgjengelig i gruppespillet av Europaligaen.

Lørdag
Hogan Ephraim var veldig fornøyd med å bli plukket ut blant de 25 Hughes har satset på denne høsten.
- Jeg er strålende fornøyd og har nådd min første målsetning. Det var tungt å bli utelatt forrige sesong. Nå er neste målsetning og komme inn i troppen på matchdager, for deretter og imponere sjefen når mulighetene byr seg. Det er enorm kvalitet i troppen nå og alle må jobbe knallhardt for å beholde sine plasser.

Junior Hoilett innrømmer at han fremdeles ikke har slått til i QPR-trøya, men at det er kun et spørsmål om tid før det løsner skikkelig. Unggutten fra Canada innrømmer at det tar tid å finne seg ordentlig til rette i en ny klubb, men er sikker på at Mark Hughes er riktig mann til å utvikle ham videre.
- Min oppgave fremover blir å sette ballen i mål, samt skape farligheter for mine medspillere. Det å jobbe under en manager som Mark Hughes er fantastisk for en ung mann som meg.  

Søndag
Lite rykter om spillere vi ønsker oss denne uken, men på søndag dukket det opp et par nyheter. Arsenal sin unggutt Francis Coquelin er på vei ut fra Emirates. Midtbanespilleren (javisst...) kan havne hos oss når vinduet åpner igjen i januar. Vi får, heldigvis kanskje, kamp av Aston Villa og Everton om signaturen melder det samme mediet.

Et mer spennende navn for oss må være Yevhen Khacheridi. Den 25-årige midtstopperen fra Ukraina er et beist av en fotballspiller. Han spiller til daglig i Dynamo Kiev,hvor han har vært siden 2008, og er fast inventar på det ukrainske landslaget. I tillegg til oss nevnes Tottenham som mulig ny arbeidsgiver

Godt ventetiden nå snart er over. Til helgen skal Chelsea få smake juling!

U R'sss