Mandag
En gladmelding dukket opp mandag morgen. Rob Hulse, som ikke har gjort stort annet enn å stå på lønningslisten i QPR, er på vei til Brentford. Gleden ble derimot kortvarig da Brentford gikk ut å avkreftet ryktene senere samme dag. Gillingham viser også interesse, så vi krysser fingrene for at Hulse snart går ut porten.

QPR har ansatt velrennomerte arkitekter til sine nye treningsfasiliteter. Populous-arkitektene har en imponerende CV på samvittigheten som inneholder blant annet O2-Arena, den nye olympiastadion i London og Emirates. Planene er å flytte til de nye fasilitetene før sesongen 2014/15 og de skal lokaliseres i vest-London i det som kalles Warren Farm komplekset i Ealing.

Kampen til minne om stopperkjempen Alan McDonald ble spilt mandag. Les mer om den her!

Tirsdag
Estaban Granero sier at det var en enkel beslutning og komme til QPR.
- Jeg er sulten og jeg er sikker på at jeg kommer til å vokse som spiller i QPR. Mark Hughes solgte klubben og dens ambisjoner til meg og jeg var aldri i tvil. QPR var mitt førstevalg. Jeg ser mange kvalitetsspillere her og jeg er sikker på at vi kommer til å klatre på tabellen utover høsten.

Oppbyggingen til Chelsea-matchen er allerede godt i gang. Naturlig nok vies det flest spaltemeter på Ferdinand og Terry. Begge spillerne er usikre før lørdagens nabo-oppgjør på Loftus Road.

Onsdag
Rob Hulse er tydeligvis en populær mann for lag i lavere divisjoner. Onsdag er det League One-klubben Crewe Alexandra som melder sin interesse. Hulse startet sin karriere i nettopp Crewe og er også født der.

Det blir kjent at vår tidligere styreformann, Gianni Paladini, leder et konsortium med ønsker om å overta aksjemajoriteten i Birmingham.
- Det stemmer at vi har lagt inn et bud hos Birmingham. Jeg ønsker og poengtere at Flavio Briatore ikke er en del av konsortiumet.Jeg skapte suksess i QPR og jeg kommer til å gjøre det samme i Birmingham.

Hva skal man si? Lykke til?

Torsdag
Chelsea og QPR er i samtaler for å komme til en løsning vedrørende "handshake" før matchen. Kommer Ferdinand, Terry og Cole til å ta hverandre i hendene? FA har gjort det klart at de ikke vil gjøre noen tiltak i forhold til denne saken.

Litt om gamle helter tåler vi. Spesielt når de bidrar til å slå vår naborival Brentford. Leyton Orient-Brentford endte 1-0 med Lee Cook og Martin Rowlands på banen for hjemmelaget. Rowlands var meget god, og hadde assist på det avgjørende målet, mot sin tidligere klubb (Rowly kom fra Brentford til QPR) mens Lee Cook hadde en medioker forestilling. Cook var forøvrig banens beste sist helg når Leyton Orient spilte mot Swindon og ble matchvinner(1-0). Lett for at Leyton Orient blir at lag man følger når to så profilerte forhenværende QPR-spillere er i klubben. Vi ønsker både Rowly og Cookie lykke til videre!

Fredag
Mark Hughes bekrefter at Samba Diakite er tilbake i full trening og skal være nær en plass blant de elleve utvalgte. Diakite har vært i Frankrike i 14 dager grunnet personlige årsaker, men har nå altså returnert til London.

Skal vi hente flere spillere fra Real Madrid?
Raphael Varane er en 19-årig forsvarsspiller som spiller i den spanske hovedstaden. Den unge franskmannen får lite spilletid av Mourinho og linkes til Premier League. Tottenham og Liverpool skal også være interessert i hans tjenester.

Lørdag
Matchdag. Vi hadde storebror i kne, men dessverre ble det kun ett poeng i en ett målløst oppgjør på Loftus Road.

Det var forventet noe håndtrykkstrøbbel før matchen og det skulle vise seg som en riktig forventning. Ferdinand nektet å hilse på hverken Terry eller Cole selv om førstnevnte strakk ut hånden. Man kan si hva man mener om slikt, men kaptein Park fulgte opp med å gjøre det samme. Hva mener vi om dette? Diskutér her.

Den store positive nyheten på lørdag var at vi ser ut til å ha signert en keeper som holder langt over snittet nivå. Julio Cesar serverte en nærmest prikkfri match og QPR har neppe hatt en bedre skuddstopper siden David Seaman sine glansdager.

Søndag
Det er godt man har bredde i stallen for øyeblikket for Chelsea-matchen ble en tøff batalje. Både Andy Johnson og Fabio hinket av banen før første omgang var fullført, og mot slutten av oppgjøret hadde Ferdinand tydelige smerter.

Ryan Nelsen fikk gode skussmål fra sjefen dagen derpå.
- Mange som presterte godt, men jeg syntes Ryan fortjener ekstra kreditt for sitt spill. Han presterer på et jevnt høyt nivå og når man kunne se Torres sin frustrasjon så skjønner man at Ryan har spilt en kjempekamp.

Mediene ellers er ikke så opptatt av Nelsen, men midtbaneduoen Granero og Faurlin blir fremhevet i svært så positive ordelag. Steve Stammers i Sunday Mirror melder dette:
- Mitt tips er at de kommer til å utgjøre en fantastisk duo for QPR denne sesongen. Begge er kreative, har overblikket og kan slå de pasningene som åpner opp motstanderlaget.

En uke uten store kontroverser er gjennomført (vi merker at du er borte Joey!), og resultatet er halvfornøyd poengmessig og strålende fornøyd på de fleste andre områder.

Dett var dett for denne gang. Vi kommer sterkt tilbake neste uke!
Ha en finfin høstuke.

U R'sss