Håper ingen stilte seg spørsmålet om hvilken klubb som er verdens desidert stiligste, men for de (forhåpentligvis få!) som har forvillet seg bort så kan jeg informere om at dette dreier seg om Queens Park Rangers FC!

Det føles i alle fall som om vi er verdens stiligste klubb for tiden selv om store deler av omverdenen vil være sterkt uenig i en slik karakteristikk. Det spiller liten rolle for oss fans.

Så over til det denne artikkelen faktisk skal omhandle. Uken som har gått:

Mandag
Joey Barton stjeler overskriftene etter den imponerende 3-0 seieren mot ulvene. Ikke bare scoret han sitt første mål for R's, men han havnet også i munnhuggeri med hjemmelagets Karl Henry etter kampen og måtte geleides bort fra åstedet av lagkamerater.

Clint Hill blir linket til et lån hos Nottingham Forest. Litt senere i uken blir lånet fullbyrdet og han spiller på City Ground frem til januar. Hill har kun spilt åpningskampen for oss denne sesongen og det endte med rødt kort og 0-4. Likevel en god avtale for både Forest og Hill skulle man tro. Clinter'n får med seg et lykke til på veien fra oss i alle fall!

Clint Hill ikler seg rød drakt frem til januar

Tirsdag
Tony Fernandes avslører at han har seriøse planer om å bygge en ny stadion. Han mener at det er potensiale for en stadion i størrelsesorden 40-45000 tilskuere i nærområdet. Han utelukker ikke at vi må dele stadion med et annet lag, og nevner AC Milan og Inter Milan som har hatt suksess med en slik løsning. Det mest åpenbare stedet er i White City hvor BBC eier et passende område til et slikt formål, men det er enda for tidlig å si noe konkret.

Gode nyheter på skadefronten: Danny Gabbidon gikk av banen mot Wolves med noe som kunne se ut som en stygg skade. Skanning på mandagen viste at så ikke var tilfelle og at Gabbidon kan bli klar allerede mot Aston Villa på søndag.

Onsdag
DJ Campbell syntes at QPR betyr så mye for ham at han mer enn gjerne blir i klubben resten av sin karriere.

En annen spiss, Jay Bothroyd, har begynt å snakke om ligaplasseringer. Han er imponert over QPR-mannskapet og mener at øvre halvdel, og da gjerne topp 10, bør være godt innenfor rekkevidde.

Torsdag
Joey Barton avslører at han var svært nær en overgang til Arsenal. Arsene Wenger hadde vært i samtaler med Barton og hans agent flere ganger før serieåpningen i august. Newcastle møtte Arsenal i serieåpningen og Barton ”sørget” i det oppgjøret for at Gervinho ble utvist. Etter dette har hverken Barton eller hans agent hørt noe mer fra Arsene Wenger.
”Jeg hadde antagelig blitt Arsenal-spiller dersom jeg ikke hadde spilt i serieåpningen!” sa Barton i et avisintervju.


Joey Barton er heldigvis QPR-spiller!

Mye tyder på at Hogan Ephraim blir solgt i det neste overgangsvinduet. Han var ikke blant de 25 spillerne som Warnock oppnevnte som sin PL-tropp. Hogan var en god bidragsyter forrige sesong, selv om han gikk lenge skadet, med tre mål fordelt på 16 kamper.

Fredag
Jamie Mackie er tilbake i full trening etter benbruddet mot Blackburn i januar. Han er nok fremdeles et stykke unna matchform. Mackie var en meget viktig bidragsyter før jul forrige sesong og det skal bli spennende og se hva han kan tilføre til dette «nye» QPR-mannskapet.

Skadelisten ellers før helgens kamp er Kieron Dyer som fremdeles sliter med en skade i foten som han pådro seg i ligaåpningen. Ellers er det ingen nye bekymringer for Neil Warnock.

Lørdag
Tabloidene melder at QPR og Tottenham skal være interessert i å føye til Manchester Utd.-spilleren Michael Owen inn i sin angrepsrekke. Owen viste at han fremdeles kan sine saker da han tidligere i uken scoret to ganger i ligacupkampen mot Leeds. Det kan likevel bli slik at Alex Ferguson ikke velger å leie ut spissen ettersom både Hernandes og Rooney sliter med skader.

Søndag
Neil Warnock avslører at han var nær å slutte som manager i QPR så sent som på åpningsdagen av Premier League. Dette i ren fortvilelse på grunn av manglende satsning fra eierne. Han ombestemte seg da Tony Fernandes kom inn på eiersiden med frisk kapital. Warnock: «Tidligere så gikk vi på salg hos alle billigkjedene, mens nå kan vi plutselig gjøre våre innkjøp på Harrods!»

Matchdag. Kampen mot Aston Villa hadde store forventninger til seg. Det skal sies at «nye» QPR slet litt og at man tilslutt kan si seg greit fornøyd med 1-1 og poengdeling. Vi sender store takk til Richard Dunne som tok over «toppscorertittelen» i Premier League med sitt niende(!) selvmål. Ingen i toppdivisjonen kan matche det antallet!

U R'sss

Stian
26.09.2011