Mandag
Søndagens kamp mot Aston Villa fikk blodet til Warnock opp på kokepunktet. Han var lite imponert over dommeren (eller fraværet av dommer som han kalte det) og heller ikke ”røde”-Traore fikk være i fred.
- Jeg syntes han bør være skamfull. Traore har skuffet både meg og resten av laget og det fikk han høre ansikt til ansikt. Gutten er ung og har fremdeles endel å lære.

Skadeplagede Martin Rowlands fikk ikke plass i troppen til Warnock. Nå er han på utlån hos League One-laget Wycombe Wanderers. Oppholdet er i første omgang på 3 måneder.
Rowlands drar, mens en annen kjenning kommer tilbake. Rowan Vine var i en periode stor helt i QPR, men har slitt tungt etter beinbruddet for et par år siden. Vine kommer neppe til å spille førstelagsfotball i W12 igjen, og har vært på utlån til Exeter i en måned. Lite tyder på at det har vært noen stor suksess da han nå er tilbake på treningsfeltet.

Tirsdag
Aldri en uke uten Joey Barton-nyheter. Barton avslører at han håper på spill for England igjen etter å ha imponert spillemessig de siste ukene. Han har ikke spilt landslagskamp siden 2007.
Selv mener han at han er god nok og at han nå virkelig har funnet formen etter flyttingen til hovedstaden.

Når vi først er inne på det engelske landslaget, så mener Jay Bothroyd at dette er sesongen hvor QPR for første gang på 17 år har spillere som aspirerer til det engelske landslaget. Han nevner seg selv, Barton og SWP som hete landslagsobjekter. Samtidig mener han at dersom QPR holder nivået utover i sesongen, kan klubben og spillerne ikke ignoreres av Capello.

Onsdag
Nervene var i helspenn da man denne dagen åpnet linken ”QPR facing month without star man Taarabt”. Det viste seg og ikke være så alvorlig som først antatt.
Dersom Adel skulle finne på å spille landslagsfotball for Marokko igjen, er det afrikamesterskapet i januar det snakkes om. Mye hvis-om-atte-dersom-atte med andre ord. Enda godt det ikke var en skade det var snakk om!

Jamie Mackie kom enda et steg nærmere 100% frisk etter å ha spilt 20 minutter for reservene.
Warnock sier at han aldri har sett noen jobbe så hardt for å komme tilbake i form, og at Mackie kan utfordre en førstelagsplass ganske snart. Kampen endte forøvrig 5-3 til QPR over Brighton sine nest beste.

Torsdag
Ryktene om stadionplaner har vi skrevet om tidligere. Nytt på tapetet er diskusjon rundt å dele stadion med Fulham.

Unggutten og vingspilleren Bruno Andrade går ut på lån til Aldershot. Den portugisiske 17-åringen har signert en låneavtale på en måned.

QPR skal ha kastet seg inn i kampen om Eden Hazard. Den offensive midtbanespilleren til Lille har lenge vært linket til Arsenal uten at noe har skjedd.

Fredag
Det innrømmes i korridorene på Loftus Road at David Beckham er et navn som har vært diskutert. Amit Bhatia sier dette om saken:
- Jeg og Tony har diskutert Beckham, men jeg tror han vil gå til en større klubb dersom han returnerer til England og London. Tottenham er et mer åpenbart valg enn oss. Om vi ønsker ham? Selvsagt.

Nottingham Forest har hentet Clint Hill. Nå har de kastet øynene på Lee Cook som er langt nede på listene i QPR hva gjelder spilletid. Forest har prøvd ham ut i treningskamp og det gjenstår å se om det kommer til en avtale.

En som defintivt er ute på lån er spiss Troy Hewitt. 21-åringen har imponert mange etter overgangen til QPR, men sliter med å få spilletid. Det vil han antagelig få masse av i League Two-klubben Dagenham & Redbridge den neste måneden.

Lørdag
Oppladningen til søndagens kamp er i full gang.
Neil Warnock tror vi kan sjokkere på Craven Cottage, og sier at det finnes nok kvalitet i troppen til det. På sett og vis fikk han rett i sine spådommer, for at vi sjokkerte på søndag er det liten tvil om!

Shaun Derry sier at det kun er tidsspørsmål før Adel Taarabt vil skinne og ta Premier League med storm. Han mener det er små marginer som skiller ham fra og allerede være på alles lepper.

Søndag
Kampen i sin helhet forbigåes i stillhet. Pinlig.

Gary Borrowdale prøver lykken på lån hos Barnet. En spiller de aller fleste syntes var en merkelig signering for en trekvart million pund. Borrowdale har ikke spilt en obligatrisk kamp for QPR siden februar måned.

Uken som har gått har vært temmelig normal for årstiden. Det er hvis man ser bort fra tapet mot Fulham.
Det er vel kanskje normalt det også for livet som supporter, og da spesielt QPR, er en endeløs berg og dalbane-tur. Denne gangen var vi langt nede, men forhåpentligvis er dette bare for å hente fart for å komme opp på de virkelig store høydene.

U R'sss