Mandag
Tap 6-0 mot Fulham skaper overskrifter men den mannen som fikk størst oppmerksomhet etter tapet var Adel Taarabt. Taarabt ble byttet ut i pausen og fant det ikke bryet verdt og se sine lagkamerater spille resten av kampen. Han ble tatt bilde av på et buss-stopp og skal ha spurt folk han traff om stillingen i matchen som fremdeles pågikk.

En anelse mer ydmyk spiller, Alejandro Faurlin, ba om unnskyldning etter det pinlige nederlaget. Han uttrykte sine meninger på Twitter i etterkant;
«Aldri følt meg så ydmyket noengang.Jeg skulle ønske det var et hull i bakken som jeg kunne hoppe ned i. »
«Jeg vil si unnskyld til fansen. Støtter dere ga var enestående. Vi vet bedre enn noen hvor dårlig dette var. Nå må vi samle oss og se fremover!»

Tirsdag
Patrick Agyemang er langt unna startplass og er nå gjort tilgjengelig for lån. Agyemang har spilt en kamp denne sesongen og de færreste mener at han fortjener en ny sjanse etter den opptredenen. Warnock var nok enig for Agymang var ikke blant sjefens annonserte 25 manns tropp. Det skal være interesse fra championship for Ghaneseren.

U18-laget til QPR slo Northampton 1-0 etter en strålende scoring fra over 30 meter av Jordan Gibbons. Laget ligger nå på andreplass i ligaen ( Football League Youth Alliance South East Conference) og trener Steve Gallen er godt fornøyd med sine gutter så langt denne sesongen.  Laget er ubeseiret og står foreløbig med fem seire og to uavgjorte kamper.   

Onsdag
Det meldes at Hogan Ephraim kan være på vei til Crystal Palace på lån mens det mest sannsynlige for Patrick Agyemang meldes å være Millwall.

Assistentmanager Mick Jones tror QPR slår tilbake allerede mot Blackburn etter tapet mot Fulham.
Vi kommer tilbake. Det og tape 6-0 er uforståelig men skjer fra tid til annen i de fleste klubber. Vi har lagt det bak oss og det ser ut til at spillerne responderer godt og er villig til å satse alt i neste match.

Torsdag
Taarabt avslører at han har planer om å forlate Loftus Road i januar. Han er på landslagssamling med Marokko og årsaken til at han ønsker seg vekk er, ifølge ham selv, økonomiske årsaker. Dette er meldinger som skjærer i sjelen til oss fans og undertegnede føler at begeret er i ferd med å renne over. Er det beste at han forsvinner?

Stadionplaner nevnes ofte rundt QPR for tiden. Chief executive Philip Beard uttaler seg og sier at atmosfæren på Loftus Road er helt spesiell men om man på lang sikt skal kunne matche
topp Premier League-klasse så må man ha ei ny lekegrind.

Fredag
Ryktebørsen vil ha det til at vi sikler etter spissduoen til Fulham Zamora og Johnson.  Basert på oppgjøret mot oss så de ut som verdensstjerner og det er vanskelig å forestille seg at de kan ønske seg til Loftus Road basert på den kampen!

Stakkars Kieron Dyer!
Nå er mannen ut til minst juletider med en skade i foten. Skaden oppstod etter første takling av årets sesong og ble betegnet som «ufarlig». Den skadeforfulgte spilleren har imidlertid klart å utvikle dette til å bli langvarig og smertefullt. Kanskje tid for å legge skoene på hylla før vondt blir verre?

Saviola til QPR?
Den utdaterte Real Madrid og Barcelona-spilleren er nå i Benfica og skal etter sigende ønske seg bort. London og QPR nevnes blant mulige kandidater til ny arbeidsgiver.

Lørdag
Det blir ingen deling av ny stadion med Fulham. Fulham bekreftet at de blir værende på Craven Cottage i uoverskuelig fremtid.

Det siste om David Beckham er at han ikke returnerer til England. Pengesterke Paris Saint Germain skal visstnok være nær å signere det aldrende moteikonet.

Søndag
Styreformann i Arsenal, Peter Hill-Wood, sier at de aldri seriøst vurderte å signere Joey Barton i overgangsvinduet denne høsten. Joey Barton slår tilbake mot utspillet og sier:
-     Det må være seriøse kommunikasjonsproblemer mellom ham (Hill-Wood) og resten av trenerteamet på Emirates. Jeg mottok flere henvendelser om en overgang dit. Arsenal er dessverre ikke lenger hva de var. Merkelig, for det er økonomisk den mest veldrevne klubben i hele ligaen. Hadde jeg vært Arsenal-fan så hadde jeg savnet tiden med Viera og Petit i startoppstillingen.


U R'sss