Mandag
Roman Pavlyuchenko åpner ryktebørsen denne uken. Tottenham-spissen er lite fornøyd med stadig å sitte på benken. Borussia Dortmund er også nevnt i kampen om underskriften til russeren som kom til Tottenham for £14 mill for drøye tre år siden. Prisen på hans fotballferdigheter skal ligge på rundt £ 10 mill dersom han skal selges.

Det har blitt påstått at Joey Barton er medlem av den høyreekstreme English Defence League etter at et bilde ble publisert med Barton og lederen av denne gruppen. Barton og QPR tilbakeviser disse ryktene.

- Jeg kjenner overhodet ikke personen på bildet. Jeg stiller opp på mange bilder med personer offentlig uten at jeg kan vite noe om religiøse,politiske eller vedkommendes personlige overbevisninger. Jeg stiller opp fordi jeg har blitt spurt høflig og respektfullt om jeg kan ta et bilde sammen med ham. Det kommer jeg til å fortsette med!

Tirsdag
Det gror godt i junioravdelingen vår. Forrige uke vant U17-laget 7-0 over Charlton sine unge håpefulle. Denne uken var U18-guttene ute i cupkamp (Youth Alliance Cup) mot Southend. Kampen endte 1-0 etter at et straffespark fra Bradley Simmonds ble avgjørende.

Laget: Lumley, McDonnell, Walker, Champion, Browne, Monthe, Simmonds, Webb, Gibbons, Daly, Fitzpatrick

Reservelaget var også i aksjon på tirsdag mot Tottenham. Kampen endte 2-2 etter scoringer av Rob Hulse og straffespark fra unggutten Bruno Andrade. På banen for QPR var også Dean Inman som var invitert på prøvespill fra Hampton & Richmond. Inman (21) spilte midtstopper og høyreback og gjorde, etter rapportene og dømme, et solid inntrykk.

Onsdag
Neil Warnock skal møte Tony Fernandes på torsdag og forbereder en ønskeliste for januarvinduet. På den listen skal navnet Sebastien Bassong stå. QPR var nær ved å signere ham i slutten av forrige overgangsvindu men Harry Redknapp ville ikke slippe ham fra Tottenham fordi han feilet i og signere Gary Cahill fra Bolton selv.

Det så lenge ut til at Lee Cook skulle gå på lån til Nottingham Forest. Cook håper at avtalen fremdeles går i orden, men oddsen for dette steg kraftig da Steve McLaren trakk seg hos skogvokterne for 14 dager siden. Angivelig fordi han ikke fikk støtte til å hente inn to Premier League-spillere på lån.

Torsdag
Adel Taarabt har fått klarsignal til å forlate QPR i følge Warnock.

- Adel har ikke nevnt noe om at han ønsker seg bort til meg. Jeg skal selvsagt ikke stå i veien dersom det er hva han virkelig ønsker. For seks uker siden sa Adel at han aldri kom til å spille for Marokko igjen. På lørdag scoret han for landslaget sitt og kysset landslagstreneren. Jeg tar alt dette med en klype salt skal jeg være ærlig.

Patrick Agyemang blir bekreftet som Millwall-spiller på lån den neste måneden.

Fredag
De fleste har nok glemt ham, men han har stått på lønningslistene i W12 helt frem til denne dagen. Vi snakker om Briatore/Paladini-signeringen Alessandro Pellicori. En så håpløs signering at vi ikke orker å nevne statistikken hans i blåhvitt. Pellecori og QPR har blitt enige om at kontrakten hans sies opp med umiddelbar virkning. Sist Pellecori spilte for QPR var i desember 2009 mot WBA. Etter den tid har han tilbrakt tid i støvel-landet på lån hos storklubber som Mantova og Torino med lite suksess.

Ryktene vil ha det til at DJ Campbell har blitt skadet på trening og at Adel Taarabt blir benket til matchen mot Blackburn.

Lørdag
Bekreftelsen på fredagens rykter kom med lagoppstillingen en knapp halvtime før kampstart mot Blackburn. Ingen DJ Campbell i troppen og ingen Taarabt blant de elleve utvalgte. 1-1 mot Blackburn i en ganske kjedelig affære var skuffende saker.

Warnock innrømmer at det blir god aktivitet også i neste overgangsvindu. Det snakkes om tre,fire eller hele fem nye fjes. Han nevner også at det er en dårlig skjult hemmelighet at det jobbes hardt med å få inn en spiss med målteft.

Søndag
Skaden til DJ Campbell skal visstnok holde ham ute til vi andre har sunget julesanger og spist feit ribbe. La oss håpe han holder formen gjennom høytiden.

Joey Barton er, ikke veldig overraskende, kritisk til Adel Taarabt.

  • Han (Taarabt) har blitt fortalt store deler av livet at han er en fotballmagiker. Jeg har fremdeles tilgode å se dette. Premier League er det beste av de beste innen fotball og dersom arbeidsmoralen ikke er 100% så faller man gjennom på dette nivået. Hadde jeg hatt kapasiteten til Adel så ville jeg blitt svært skuffet over å ikke lykkes på grunn av at jeg ikke jobbet hardt nok!

En annen som er kritisk er Neil Warnock. Han er forbannet av flere grunner. For det første er han irritert over at laguttaket hans og skaden til DJ Campbell ble avslørt på fredagen. I tillegg er han forbannet på fottøyet som DJ valgte å bruke på treningen.

  • De er jo pokker meg verre enn tøfler!

Oppsummering:
Vi kommer ut av uken med ett poeng og de fleste av oss har flere spørsmål enn svar på hvor gode dette laget egentlig er. Svaret vil tvinge seg selv frem i løpet av de tre neste matchene da betydelig bedre motstand (Chelsea,Tottenham og Man.City) står på motsatt halvdel. Det er bare å nyte følelsen av og være i det gode selskap og se frem til disse kampene med positivitet.

U R'sss