Mandag
Rob Hulse har endelig funnet seg ett nytt sted og spille fotball, om ikke annet for de neste tre måneder i alle fall. Championship og Charlton er stedet hvor spissen skal frustrere supportere og medspillere frem til nyttår.

Dette var dagen da mange trodde pilen skulle snu og at klatringen skulle starte. Hjemme mot West Ham skulle vinnes. QPR svarer med en ubeskrivelig svak førsteomgang og taper matchen 1-2. Det er starten på en uke med mye fokus på Mark Hughes sin posisjon. Vi har selvsagt fått med oss navnet Harry Redknapp i samme diskusjon.

Tirsdag
Noen som husker Shabazz Baidoo? Mannen med en av de kuleste navnene i engelsk fotball har fått seg ny klubb. Spissen forlot Loftus Road i 2008 og har hatt en sterkt nedadgående kurve i karrieren. Dagenham&Redbridge,Lewes og Croydon Athletic har vært stoppesteder for den en gang lovende måljegeren. Nå er det nivå 7 og Isthmian League som gjelder. Klubben er Wealdstone F.C. Wikipedia kan i tillegg fortelle oss at hans hele og fulle navn er Shabazz Kwame Kussie Baidoo. Navnet er bedre enn spilleren med andre ord.

Fernandes tvitrer velvillig om sin støtte til Mark Hughes
- Jeg er rolig. Jeg ønsker stabilitet og det gjør også flesteparten av supporterne. Det er mange der ute som ikke har peiling.

Mark Hughes er sikker i sin sak
- Jeg er riktig mann til å snu denne marerittstarten. Vi må bare begynne å vinne fotballkamper så forsvinner dette, og det kommer vi til å gjøre.

Onsdag
Adel Taarabt avslører at han hadde en alvorsprat med Mark Hughes før matchen mot West Ham
- Jeg snakket med Mark fordi jeg ikke var fornøyd med min egen situasjon. Han sa at det var min egen feil og at han ikke var fornøyd med innstillingen jeg har hatt. Jeg sa til ham at jeg skal kjempe for ham og klubben fremover og vinne kamper.

Anton Ferdinand er utrolig takknemlig for all støtten QPR-fansen har gitt ham i Terry-sagaen
- Jeg vil takke for den fantastiske støtten. Uten dem hadde jeg ikke kommet meg helskinnet gjennom dette. De dro meg gjennom dette og det varmer meg langt inn i hjerteroten. Takk!

Torsdag
Harry Redknapp fnyser av ryktene om at han skal til QPR og kaller det for tøv. Han mener Mark Hughes er en fantastisk manager og er stadig overrasket når han leser i tabloidene hvor han er på vei. Ryktebørsen har linket den tidligere Tottenham-manageren til Leicester og Ipswich i tillegg til Loftus Road den senere tiden.

Joey Barton kan fort bli Marseille-spiller på permanent basis dersom låneoppholdet går som ønsket. Klubbdirektør Beard sier at Barton var en Warnock-signering og at klubben har beveget seg mye fremover siden den gang.
- Vi får ta en titt på saken etter sesongen, men Joey er fremdeles ansatt hos oss. Mye avhenger av hvordan han klarer seg i Marseille.

Fredag
DJ Campbell har gått på lån til Ipswich frem til nyttår. Karrieren i QPR er dermed etter all sannsynlighet over. Den ble ingen stor suksess med kun en scoring på 11 opptredener.

En som måtte tåle noe kritikk etter kampen mot West Ham er skuddstopper Julio Cesar. Mark Hughes forstår lite av kritikken.
- Jeg er overrasket over kritikken av Julio. Han har vært glimrende for oss og har bidratt sterkt som karakter i spillegruppen. Han har spilt bra, men har ikke rukket å bli godt nok kjent med en fast forsvarsrekke og vi kan forvente oss at han blir enda bedre fremover.

Lørdag
Det er ikke bare klubbledesen som gir sin støtte til Mark Hughes. Sentrale personer blant supporterskaren gir også sin støtte. Paul Finney fra Independent R's har fremdeles troen i behold.
- Det ville være galskap å sparke Mark på dette tidspunktet. Vi hadde nok meningsløse sparkinger under det forrige regimet. Han har tatt inn fantastiske spillere og trenere, men foreløbig fungerer ikke kollektivet skikkelig.

Ukens andre kamp endte med ukens andre tap. En dårlig førsteomgang hadde ett øyeblikks magi med scoringen til Taarabt som søkte håp. Dessverre ble det med håpet selv om Granero også vartet opp med en perle på overtid. 2-3 mot ett godt WBA var likevel totalt sett et lite steg i riktig retning sammenlignet med West Ham-kampen mandag. Jeg er forøvrig overbevist om at Mark Hughes ikke tør spille Clint Hill flere minutter på venstreback. Det blir i så fall det siste han gjør som QPR-manager.

En annen kamp som vekte oppsikt med QPR-øyne lørdag var Ipswich-Cardiff. DJ Campbell debuterte for hjemmelaget med scoring. At scoringen kom på en soleklar hands så han ut til å bry seg lite om. Det røde "bluebirds" kom kruttsterkt tilbake og vant kampen 2-1 etter to scoringer av nok en kjenning; Heidar Helguson. Vi tar av oss hatten for the Ice-man!

Søndag
Julio Cesar skal ifølge mediene slite med en skade i albuen. Den krever operasjon, men håpet er at den skal utføres etter sesongen er avsluttet. Det skal være bekymringer i det medisinske teamet om at albuen skal tåle 8 måneder til med spill. Det betyr i så fall en åpning for Robert Green som nok er revansjesugen etter å ha blitt benket når brasilianeren ankom.

Esteban Granero er siste tilvekst på stammen som støtter Mark Hughes. Vår største signering er sikker på at Mark Hughes er den beste manageren QPR kunne ha hatt i den posisjonen laget befinner seg.
- Vi vet vi har den beste manageren. Det er ikke hans feil, men oss elleve spillere ute på gressmatten som må ta oss sammen. Vi har et defensivt problem som vi må løse. Det gjelder hele laget og ikke bare den bakre fireren. Jeg liker meg svært godt her og skal bidra alt jeg kan for å få oss ut av denne situasjonen.

Vi må nesten ta med oss det positive i slike tider, og positive ting ser undertegnede faktisk et par av.

- Adel Taarabt
Når vi avskriver denne mannen så slår han beinhardt tilbake. Svært god den tiden han fikk på banen denne uken og to vidunderlige scoringer. Utelukkende positivt.

- Esteban Granero
Denne spilleren er i ferd med å vise oss hvilken fantastisk spiller han er. Kommer til å bli viktig med sin ro, sitt overblikk og den deilige høyrefoten. På vei fremover. Positivt.

- Clint Hill
Det er siste gang vi har sett ham som venstreback. Positivt.
Hill er en flott type og innser faktisk disse begrensningene selv. Ser ham likevel mer enn gjerne som midtstopper med selvtillit igjen for da var han steingod!

U R'sss