Mandag

Warnock sier at Heidar Helguson kommer til å ha stor innflytelse på QPR denne høsten. Det er ingen hemmelighet at en spiss står øverst på ønskelisten til Warnock i januar men inntil da er Helguson en viktig brikke. Mange avskrev islendingen etter at Jay Bothroyd kom til klubben i sommer, men han har tilgode og åpne scoringskontoen i hoopsdrakta.

  • Heidar har vært svært god på trening og gjør ting enkelt. Han beviste forrige sesong hva han er god for og har tatt enda noen steg siden den gang.

 

Joey Barton er viden kjent for å være frittalende på Twitter. Dette er noe han har tenkt til å fortsette med. Etter et møte med FA skal han ha blitt bedt om og moderere seg når han bruker det sosiale nettverket. Barton er klar i sin tale:

  • Skal ikke jeg få si mine meninger? Hvis de tror de kan tie meg så snakker de til feil person. Det kan jeg ikke tolerere og mine personlige ytringer er noe jeg hverken vil eller skal forandre på.

 

Tirsdag

Akos Buzsaky skal opereres neste måned. Ungareren har slitt med dårlige knær en lengre periode og det var en stund frykt for et lengre avbrekk. Det blir det ikke. Han har fått klarsignal til å spille som normalt frem til operasjonen som foretaes i landslagspausen neste måned.

 

Tony Fernandes er opptatt av at QPR skal være en Premier League-klubb både på og utenfor banen. Derfor er det nå blitt bestemt at treningsfasilitetene i Harlington ikke er gode nok og må flyttes. Hvor de nye fasilitetene blir er ikke avslørt men planer, ideér og avgjørelser som er tatt er meget gode i følge styreformannen.

 

Onsdag

Det blir klart at QPR må klare seg uten DJ Campbell de neste åtte ukene. DJ pådro seg et brudd i venstre ankel på trening i forkant av Blackburn-kampen.

 

Det nyeste på ryktebørsen sier at Federico Macheda er på vei til Loftus Road i januar. Den italienske 20-åringen kom fra Lazio til Manchester United i 2007. Han befinner seg et stykke ut i rekka når det gjelder Alex Ferguson sitt valg av spiss hos Red Devils og ønsker selv fast førstelagsfotball. Vi snakker i første omgang om en låneavtale.

 

Ryktene om at Clint Hill vil returnere fra Nottingham Forest dukker opp i media. Warnock sliter med skader i det bakre leddet før kampen mot Chelsea

 

Torsdag

Ryktene rundt Adel Taarabt er stadig tilstedeværende. Klubbene som nevnes denne gang har vært i søkelyset også tidligere. Paris Saint Germain og Newcastle er for øyeblikket medias favoritter i kampen om marokkaneren.

 

Anton Ferdinand mener kampen mot Chelsea er en stor mulighet til å gi lojale fans en gavepakke av de sjeldne. Han er imponert over den fantastiske atmosfæren som Loftus Road gir på kampdager.

 

Fredag

De tidlige lagnyhetene før kampen mot Chelsea er som forventet. Gabbidon er defintivt ute. I tillegg har vi langtidsskadene på DJ og Dyer. Det meldes derimot positivt at både Dyer og DJ kan være kampklare allerede før nyttår. Sannsynlig tropp inneholder ikke Clint Hill.

 

Visste dere at Shaun Wright-Phillips trener yoga for å kunne rekke ned til sine egne tær?

  • Jeg må være noe av det minst myke man kan finne, helt seriøst! Årsaken må være særdeles kort muskulatur. Jeg og fruen har startet med yoga og har som målsetning at jeg skal kunne nå frem til tærne på denne siden av jul.

 

Lørdag

Clint Hill tilbakekalles fra Nottingham Forest og går rett inn i troppen mot Chelsea.

 

Bookmakerne har svært liten tro på superhoops denne helgen og du kan få opptil 10 ganger pengene igjen dersom de settes på hjemmeseier mot Chelsea.

 

Som om ikke gjennomsnittsalderen i dagens tropp er høy nok så linkes nok en gang Alessandro Del Piero til QPR. Denne sesongen blir defintivt 37-årige Del Piero sin siste hos Juventus, men den aldrende stjernen har sagt at han er sulten nok til å fortsette frem til passerte 40 år. Time will show!

 

Søndag

Kampdag.

For en dag, for en lykke, for en deilig seier. Man blir rørt av mindre!

 

QPR-Chelsea 1-0 (1-0)

Takk Heidar!

Say no more...

U R'ss