Mandag
Det er John Terry og Anton Ferdinand som skaper overskriftene etter kampen mot Chelsea. Sakens kjerne er at John Terry skal ha kommet med rasistiske bemerkninger til Ferdinand under oppgjøret på Loftus Road. I følge Terry skal han og Ferdinand ha renset luften etter kampslutt og oppklart ”misforståelsene” men QPR bestemmer seg for å se nærmere på saken. I tillegg til dette vil FA gjøre en vurdering på Chelsea-spillernes oppførsel i forbindelse med utvisningen til Bosingwa da de omringet og ga dommer Chris Foy det glatte lag.

Andy Johnson linkes nok en gang fra Fulham til QPR. Prisen skal være £1 mill. og en overgang skal eventuelt skje i januarvinduet.

Tirsdag
Terry/Ferdinand-saken fortsetter. QPR rapporterer saken til FA for vurdering. Ferdinand skal ha skværet opp med Terry etter kampen men etter å ha sett TV-bildene så er han ikke like imponert over Chelsea–kapteinen. Clint Hill, Paddy Kenny og Shaun Derry engasjerer seg i saken og sier at de kan bekrefte det som ble sagt, noe klubben i etterkant dementerer.

Rivaleriet mellom de to klubbene er større enn det har vært på mange tiår.

Onsdag
Adel Taarabt er fremdeles innstilt på å spille fotball for Paris Saint Germain. Årsaken til at avtalen ikke gikk gjennom i forrige vinduet tror Adel er at sportsdirektøren i PSG, Leonardo, var skeptisk til temperamentet hans. Napoli er også nevnt som ny arbeidsgiver for unggutten.

- Det er en drøm for meg å spille i Paris. At Leonardo skyldte på temperamentet mitt var bare en unnskyldning fordi jeg ikke var blant hans prioriteringer. Eierne derimot ønsker meg til klubben og sa at jeg måtte prestere godt i seks måneder til så ville de komme tilbake å hente meg i januar. 

Hvis eierne til PSG har sett det samme som oss i høst så er det tvilsomt om sjekkheftet henger løst i skjortesnippen.

Torsdag
Anton Ferdinand kan ikke få skrytt nok av Neil Warnock som manager.
-  Hans metoder er ikke helt tradisjonelle men han gir oss en enorm selvtillit utpå banen. Det er hva som er viktig i Premier League og vi kan senke skuldrene å prestere hva vi er gode for. Jeg tror alle kan se at jeg trives på banen for tiden og seieren mot Chelsea beviser at laget har noe å komme med.

Sagaen om Taarabt fortsetter og tar en litt overraskende positiv vending.
-  For øyeblikket så er jeg godt fornøyd med å være i QPR men jeg blir stolt når store  klubber som PSG og Napoli er ute etter min underskrift. QPR vet om interessen så det er opp til dem. Jeg er fornøyd her så lenge jeg kan bidra til å vinne kamper så vil fremtiden vise hva det blir til.

Fredag
Chelsea får en bot i kjølvannet av kampen på Loftus Road. Botens størrelse er på £ 22 000 og gis på grunn av spillernes oppførsel mot dommer Foy etter utvisningen av Bosingwa. De var tiltalt, og ble funnet skyldig på bakgrunn av FA-paragrafen ”Unnlatt å sikre deres spilleres oppførsel på en ryddig måte”

I følge nettstedet www.caughtoffside.com er det ikke bare Adel Taarabt som Napoli har vist interesse for. I tillegg skal italienerne være hissige på å skaffe seg Ali Faurlin.

Italienere og en overgang for Faurlin? Det lukter ikke akkurat fugl av slikt.

Visste dere at en av de interne bøtene blant spillerne er på £50 for å ha på seg ørering på treningsfeltet?

Lørdag
Chelsea er glemt og fullt fokus rettes nå mot søndagens kamp mot Tottenham på White Hart Lane i et nytt london-oppgjør. Det er tydelig at QPR har satt seg i respekt og Harry Redknapp frykter spesielt at Adel Taarabt kommer på ”hevntokt”. (En bekymring som i ettertid skulle vise seg å være fullstendig bortkastet!)

Hvis noen skulle score på Paddy Kenny på søndag så må det bli Rafael Van der Vaart. Bookmakerne har i alle fall stor tro på nederlenderen som har vist storform den siste tiden.

Oddsen på en VdV-scoring ligger på rett i overkant av 2,00 hos de fleste bookier.

Søndag
For en merkelig match og opplevelse kampen mot Tottenham skulle vise seg å bli. Førsteomgangen er det dårligste spillemessig dette laget har prestert denne sesongen. Adel Taarabt fikk et trist gjensyn mked WHL og spilte til 1 på QPR-børsen. Jeg tror han faktisk han hadde oppnådd en bedre karakter dersom han hadde blitt tatt med på spillerbørsen til hjemmelaget. Helt utrolig men ikke uventet av Taarabt.

Heldigvis leverte vi en 2 omgang som det står stor respekt av. Vi ga Tottenham kamp og når Jay Bothroyd åpner scoringskontoen så kan vi gå med hodene våre tålig høyt hevet. At Jamie Mackie nok en gang kommer inn og overbeviser gir stor grunn til optimisme med tro på at han takler nivået.

Oppsummert

Uke 43 var en uke preget av etterdønninger fra Chelsea-kampen og utover dette skjedde det lite til å være QPR (offisielt i alle fall...)

To svært tøffe matcher er gjennomført og nå venter et Manchester City i storform. Kan vi skrelle igjen? Er vi gode nok til det?

U R’sss