Mandag

Ikke alt var helsvart etter å ha tapt 3-1 mot Tottenham på søndag. Jay Bothroyd kom inn som innbytter i pausen og åpnet scoringskontoen i QPR-trøya. Han var ikke fornøyd med å tape men svært godt fornøyd med egen innsats den omgangen han spilte. Det mest positive er at han kommer med lovnader om flere nettkjenninger i tiden fremover.

Anton Ferdinand har vært stille rundt rasismesaken og John Terry etter kampen mot Chelsea. På mandag kom han med en offisiell uttalelse.
- Jeg har fullført min forklaring for FA. Jeg vil at dette skal foregå på en rettferdig måte og ønsker på ingen måte å forhåndsdømme. Dette er derfor mitt siste ord inntil kjennelsen fra FA er gjort kjent. Samtidig vil jeg benytte sjansen til å takke klubben, fans og alle som har støttet meg denne perioden.

Tirsdag

Supporterne er svært delt i spørsmålet om ny stadion. Dette er et meget sårt tema for mange og årsak til høylydt diskusjon. Faktum er at vi trenger både flere tilskuere og høyere kapasitet for å kunne drive dette som en bedrift som kan konkurrere med de beste. Det alle kan være enige om er at vi elsker Loftus Road slik den fremstår i dag og at det uansett utfall vil være en vemodig opplevelse og måtte forlate den.

Jay Bothroyd har langt fra lagt landslagsplanene på hylla. 29-åringen innrømmer at mange klubb-bytter og flytting har vært medvirkende årsak til at karrieren stoppet litt opp.
- Jeg har hele tiden sett på meg selv som en Premier League-spiller som har spilt på utsiden av Premier League. Jeg fikk sjansen på landslaget når jeg spilte i championship og ønsker den sjansen igjen nå som jeg spiller på øverste nivå. Det jeg aller helst har lyst til er å spille Premier League og landslagsfotball for England på permanent basis.

Onsdag

Akos Buzsaky avfeier at han skal under kniven med et trøblete kne. Mediene gikk ut med at han skulle opereres i den kommende landslagspausen.
- Jeg har måttet forklare meg for medspillere,trenere og støtteapparat uten noen som helst grunn. Etter landslagspausen i oktober måtte jeg inn til medisinsk sjekk. Der ble det drenert væske fra det opererte kneet mitt. Det var en enkel sak som gjorde at jeg måtte stå over to treninger. Jeg har vært i troppen til hver kamp og kneet påvirker ikke matchformen min. Jeg er klar!

20 år gamle Alex Smith er på prøvespill hos QPR. Unggutten er Fulham-spiller med utgående kontrakt etter denne sesongen. Smith er venstreback og flasket opp i ungdomsakademiet til Fulham. Karakteriseres som svært lovende selv om han enda ikke har spilt for førstelaget til Fulham. På plassen hans i Fulham spiller forøvrig en velkjent nordmann ved navn John Arne Riise.

Skottlands landslagssjef er svært fornøyd med at Jamie Mackie igjen er tilgjengelig for spill.
- Jeg er en stor fan av Jamie Mackie. Han har måttet kjempe en hard kamp for å komme tilbake etter benbruddet, men det han har vist for QPR etter han kom tilbake er meget lovende. Spesielt da han kom inn i pausen mot Tottenham utgjorde han en stor forskjell på QPR.

Torsdag

Patrick Agyemang innrømmer at han ble sjokkert da han ikke var en del av 25-manns troppen til Neil Warnock tidligere i høst. 31-åringen er inne i sitt siste kontraktsår på Loftus Road og er for tiden utleid til Millwall.
- Jeg var involvert to av de tre siste kampene før overgangsvinduet stengte og trodde helt klart jeg var med i planene fremover. Det er åpenbart at manageren fikk mer penger mellom hendene og så på meg som overflødig i stallen. Jeg fikk ingen signaler i forkant om at jeg ikke skulle komme med i troppen, men slik er nå engang fotballen blitt. Jeg slet med dårlig selvtillit i en periode, men er nå i ferd med å komme i kampform og har lyst til å bidra positivt her i Millwall.

Danny Gabbidon kan forsikre alle om at Manchester City ikke vil få masse respekt på lørdag.
- Vi ga Tottenham litt for mye respekt i førsteomgangen på søndag. Jeg kan garantere at det ikke vil gjenta seg mot Manchester City på lørdag. Vi kan ikke være engstelige når vi går på banen mot disse lagene. Vi må ha tro på oss selv og prestere på vårt beste nivå. Så får vi telle opp når kampen er over.

Spiss Troy Hewitt returnerer fra Dagenham&Redbridge etter en måneds lån. Hewitt var involvert i seks kamper for League Two-klubben og ble stående uten nettkjenning. To kamper fra start og fire som innbytter ble fasit.

Fredag

Diskusjonen har vært heftig rundt spørsmålet om John Terry fremdeles skal bære kapteinsbindet for England etter beskyldningene om rasisme. Tony Fernandes engasjerer seg i saken og sier;
- Hvis Fabio Capello syntes han er riktig mann for jobben så bør han være kaptein. Jeg ser ingen grunn til at han skal fratas den æren nå. Jeg er av den formening at han er uskyldig inntil det motsatte er bevist.

Lørdag

Statistikk før kampen mot Manchester City:

  • Når Jay Bothroyd scoret sitt første mål for QPR så var det hans avslutning nummer 16 denne sesongen. 10 av disse avslutningene har vært på mål!
  • Det skal ikke stå på løpsviljen til QPR. I snitt har laget unnagjort 114,5 km per kamp.
  • Den som har løpt aller mest er Joey Barton. Snittet sier imponerende 10 026 meter i  løpet av 90 minutter.

Skadenytt før oppgjøret mot Manchester City:

  • Buzsaky sliter ikke bare med kneet. En akilles holder ham utenfor dagens oppgjør.
  • Kieron Dyer og DJ Campbell er begge ute frem til jul.
  • Adel Taarabt sliter med mageonde og spiller ikke.
  • Shaun Derry sliter med en vond lyske.

Vi tapte 2-3 for serielederen i et intenst, velspillende og dramatisk oppgjør. Neil Warnock sa etter kampen at man noen ganger ikke får som fortjent og at dette var en av disse dagene.

Søndag

For de som skulle være i tvil:  Tony Fernandes stiller midler til rådighet når transfervinduet åpner i januar.
- Vi skal styrke stallen. I det forrige vinduet hadde vi kun ni dager til rådighet, mens vi denne gangen har langt bedre tid. Vi planlegger allerede forsterkninger og jeg får noen spennende mailer av Neil. Det artige er at Neil ikke vet helt hvordan han bruker mail. Han skriver alt ned for hånd, skanner det inn på PC’n og sørger for at det blir sendt til meg.

QPR frykter at Beckham syntes klubben er for liten for ham og at Paris Saint Germain blir mer fristende.

Jermain Defoe linkes til både QPR og Aston Villa. Sannsynligheten for at Tottenham-spissen flytter på seg i januar virker i alle fall stor.

U R’sss