Mandag
Mbia er en angrende synder etter at han fikk se det røde kortet mot Arsenal på lørdag. Han takker fansen og laget for støtten han har fått og sier at han lærer av dette. Kortet var av det idiotiske slaget og historien vil vise om han har lært nok.

Støtten til Hughes er fremdeles høy i QPR-leiren, men at Tony Fernandes må ut i media etter hver kamp for å uttrykke dette er neppe ett godt tegn. Denne gangen påpeker Fernandes viktigheten av å ha stabilitet som grunnlaget for suksess. Mangler vi stabilitet egentlig?

Rob Hulse, som er på lån hos Charlton, sliter fremdeles med å finne nettmaskene. Hulse hadde flere gode sjanser mot Wolves i helgen, men misbrukte dem alle inkludert en gedigen 100%'er på overtid.

Tirsdag
Det har vært stille en stund, men på tirsdag blomstret ryktene om at Ricardo Carvalho er på vei opp igjen. Mark Hughes er genuint interessert i å lokke portugiseren til London i januar.
 
En av våre beste menn denne sesongen er Granero. Han syntes tabellen ikke gjenspeiler hva QPR er gode for.
- Vi har en bra stall, god manager og et støtteapparat i toppklasse. Nå gjenstår det bare å vinne fotballkamper. Skal vi gjøre det så må vi jobbe knallhardt på treningsfeltet. Da kommer resultatene!

Onsdag
Granero linkes også vekk fra Loftus Road. Real Betis har stor interesse rundt seg for sin midtbanestjerne Benat. Dersom han forsvinner i januar skal Granero stå høyt på listen over aktuelle erstattere.

Unggutten Elvijs Putnins forlot QPR tidligere i år til fordel for Hampton & Richmond Borough et stykke ned i divisjonsystemet. Nå kan keeperen muligens returnere til høyere nivå da han for øyeblikket trener og kjemper for en kontrakt hos Crystal Palace.

Onde tunger mener Mark Hughes er historie dersom det ikke ender med tre poeng mot Reading på søndag.

Torsdag
Det har vært stille rundt stadionplaner en periode nå. Tony Fernandes avslører at planene lever i beste velgående.
- Vi har sagt til arkitektene at vi vil beholde det som Loftus Road står for, men gjøre ting i større skala. Jeg ser for meg mellom 35 000-45 000 i kapasitet og mener seriøst at det er hva som skal til. Leverer vi ett godt produkt så vil folk komme og ingen steder er bedre å gjøre dette enn i London.

Ryan Nelsen setter ord og tall på hva han mener QPR må utføre de neste 10 kampene. Halvparten av kampene bør vinnes i denne perioden er hans klare mening på hva som kan, og bør forventes.

Fredag
Chris Samba er fremdeles ett hett navn for Mark Hughes. Den kongolesiske midtstopperen har vært i QPR sitt søkelys begge de to siste overgangsvinduene. Liverpool konkurrerer om underskriften til den storvokste mannen som nå spiller i russiske Anzhi Makhachkala. Han har slitt mot rasisme etter overgangen og ønsker seg tilbake til England. Ryan Nelsen spilte med Samba i Blackburn og prøver visstnok ukentlig og overtale ham om at QPR vil være det riktige valget å ta.

Usikkerheten er stor rundt flere spillere før kampen mot Reading. Zamora og Traore sliter med skader, men skal være aktuelle. Kaptein Ji Sung Park er det svært lite sannsynlig at spiller oppgjøret. Han spilte heller ikke helgens kamp mot Arsenal på grunn av et trøblete kne.

Lørdag
De to lagene som møtes på Loftus Road søndag er de to eneste lagene i de profesjonelle ligaene som fremdeles ikke har vunnet en seriekamp. Dette etter at Bury vant sin første seier i League One (2-1 mot Hartlepool) forrige helg. Ettersom lagene har spilt 17 kamper tilsammen uten en eneste trepoenger så burde spådommen om et uavgjortresultat vært enkel. Likevel hadde undertegnede ståltro på at QPR ville vinne. Dette forbannede hjertet!

Reading er juksehoops, det er det ingen tvil om. Gorkss og Leigertwood fortjener derimot hyllest som ekte superhoopere når de returnerer til sin gamle hjemmebane søndag. Begge spillerne, spesielt Gorkss, har vært viktige bidragsytere for at QPR er der dem er i dag.

Søndag
Matchdag

1-1 mot Reading var langt fra hva man drømte om på forhånd. Likevel så var ikke skuffelsen altfor stor. Vi lå under 0-1 og kom tilbake. Vi burde absolutt avgjort kampen til vår fordel, men som bunnlag flest sliter vi med uttellingen. Nå må det løsne snart, det kommer til å løsne snart! Eller?
Spillemessig er det stadig fremgang og det er bare et tidsspørsmål. Problemet er at det kanskje ikke er tidsnok. Det har blitt en luke til lagene over streken og uavgjortkamper gir rett og slett ikke påfyll nok på poengkontoen. Nå venter Stoke i neste serierunde og fortsetter vi i samme sporet på defensive dødballer som tidligere i sesongen, så er det lite, eller ingenting, å hente mot Peter Crouch & co.

Vi får slite oss gjennom en ny uke med syrlige kommentarer fra kollegaer, venner og andre fotballinteresserte vi møter på vår vei. Lykke til alle sammen, for det kan vi saktens trenge!

U R'sss