Mandag

Blackpool skal være klare for å ta Rob Hulse på lån.Hulse er ikke med 25-manns troppen til Neil Warnock og ivrig etter å komme seg vekk fra Loftus Road for å få spilletid.

Jamie Mackie har overrasket de fleste svært positivt etter sitt lange skadeavbrekk. Mackie selv er storfornøyd med tingenes tilstand og kronet comebacket på det skotske landslaget med en perlescoring i privatlandskampen mot Kypros.

Tirsdag

De neste seks ukene vil Hogan Ephraim spille for Charlton Athletic. 23-åringen var lenge svært nær en startplass hos Warnock men de siste månedene har vært frustrerende for unggutten. Behovet for å spille fotball regelmessig gjorde valget enkelt når sjansen bød seg.

Hampton & Richmond Borough sin forsvarer Dean Inman har vært nevnt i denne spalten tidligere. Interessen for 21-åringen, som var på prøvespill forrige måned, skal fremdeles være stor. 

Onsdag

Onsdag 16 november blir stående som den siste merkedagen etter mafiaregimet som har herjet i korridorene på Loftus Road siden 2004. Den første mafiatilknytningen som kom inn i klubben er også den siste til å forlate skuta. Gianni Paladini har kommet til gjensidig enighet med klubben om å forlate sin stilling. Kontroversiell person som først og fremst vil bli husket for en rekke negative opptrinn i sin tid hos klubben. Bye,bye!

Etter at pengesterke klubber som Napoli og Paris Saint Germain er nevnt i kampen om Adel Taarabt så presses nå også prislappen opp. £20 millioner forventer klubben at det kan komme bud på. Det skal vanskelig forsvares å ikke godta et slikt bud etter hva 22-åringen har vist denne høsten.

Torsdag

Andy Johnson har vært et av de hyppigste navnene som har vært nevnt i samme åndedrag som QPR i media. Denne gangen skal et bud på £2 mill. være på trappene. Samitidig går Neil Warnock ut og avkrefter ryktene om at Roman Pavlyuchenko skal være på vei til W12 i januar.

Leyton Orient kan bli neste stoppestasjon for Lee Cook. Det skal dreie seg om et nytt lån. Vingen prøvde seg tidligere i sesongen på lån hos Nottingham Forest uten at Steve McLaren ble overbevist.

Fredag

Siste tilskudd på ryktebørsen er Rodrigo Taddei. Den 31-årige midtbanspilleren til Roma skal ha en prislapp på rundt. £4 mill.

Neil Warnock takker Gianni Paladini for hans innsats i QPR.

- Jeg har hatt en kjempefin tid med Gianni. Han har i flere tilfeller vært lyset i tunnelen under vanskelige omstendigheter under det forrige regimet. Det var tider det ville vært svært vanskelig uten Gianni tilstede. Vi hadde noen problemer under fjoråret men de løste vi og kom oss videre. Jeg vil gjerne takke ham for all støtte i tiden jeg har vært i QPR

Neil Warnock er også opptatt av Sepp Blatter sine hårreisende uttalelser angående rasisme i fotballen. Rasisme eksisterer så og si ikke i fotballen og de tilfellene som oppstår kan løses med et håndtrykk skal Blatter ha uttalt. Warnock mener det bør taes i bruk sterke virkemidler for å få fjernet Blatter. Han foreslår som eksempel at fargede spillere skal ha en massiv og samlet boikott på en internasjonal spillehelg.

Lørdag

Matchdag borte mot Stoke. En praktfull forestilling fra QPR sin side og med viking (eller gammel kanarifugl) og slåsskjempe nummer én på topp (Heidar Helguson må vite...) så var tre nye poeng i boks. Nå mangler vi kun 25 til før vi passerer de magiske 40.  Synet av en kjøttkakelignende islending, med en lite kledelig snørrbrems, var selve symbolet på QPR denne lørdagen. Herlig!

Adel Taarabt var ikke i troppen mot Stoke. Han hadde ikke returnert etter den internasjonale pausen. Ryktene sier at årsaken til fraværet er at Taarabt hadde mistet både pass og bagasje. Warnock uttalte at han ikke hadde sett noe til Taarabt men at han forventet ham tilbake på treningsfeltet mandag.

Søndag

Allerede etter en kamp for Charlton Athletic har Hogan Epraim gjort inntrykk på manager Chris Powell. Powell uttaler at han allerede nå ser etter en løsning slik at Ephraim blir permanent Charlton-spiller i januar.

 Warnock skamroser Helguson etter lørdagens kamp.

- Han fikk et ublidt møte med et kne tidlig i kampen. En kul på størrelse med en golfball var resultatet. Det så ut som om dette bare tente ham. Han var fantastisk i begge bokser og udiskutabelt kampens store spiller.

Oppsummert:

Vi er bedre enn trøndere (og Stoke) både på banen og i bart! Tre kjærkomne poeng og til nå en 9.plass i serien er langt over hva vi kunne håpe på i august.

Når det er sagt så kan man se på lagene før oss på tabellen og tenke at det fremdeles er et lite stykke opp til de beste!

Man City

Man Utd

Tottenham

Newcastle

Chelsea

Liverpool

Arsenal

Aston Villa

QPR


Deilig liste! Nyt hver uke og hver kamp!

U R’sss