Mandag
Heidar Helguson er mannen som skaper overskriftene etter seieren (3-2) borte mot Stoke. Med sine to mål der er islendingen oppe i fem mål på de siste fem kampene og har fjernet enhver tvil om hvem som skal bekle spissplassen fast i QPR.
 
Januar blir en travel måned for Neil Warnock. Spillere skal hentes inn i et antall av 4-6 pluss at noen skal ut av portene på Loftus Road. En av dem kan fort bli Adel Taarabt. Han er den store skuffelsen denne sesongen og mye tyder på tålmodigheten til Warnock er i ferd med å renne ut. Den fysiske formen til Adel skal være veldig ordinær i tillegg til at psyken hans virker å være på et helt annet sted enn i W12 London.
 
Skulle Taarabt forsvinne så holder Warnock fremdeles døra på gløtt for David Beckham. Man skal aldri si aldri uttaler Warnock men legger samtidig til at dersom han kommer blir det hardt og spille seg til plass på dette QPR-laget. Warnock sier også at Becks antagelig ikke vil finne seg i å være stallfyll i en klubb som QPR og at det derfor er en ganske usannsynlig overgang.
”Aldri si aldri” betyr vel kanskje at Tony Fernandes fremdeles har en drøm om å få ham til QPR?
 
Tirsdag
Chelsea-trener André Villas Boas har blitt bøtelagt med £12.000 etter upassende uttalelser i etterkant av tapet (1-0) på Loftus Road mot QPR. Ouch.... Den svir tenker jeg! (AVB har mellom £4 og £5 millioner i årslønn)
 
Ali Faurlin er kraftig imponert over formen til Helguson.
- Heidar er helt utrolig fotballspiller og en veldig viktig mann i vårt system. Han er en trivelig og profesjonell kar og jeg unner ham virkelig den suksessen han opplever for øyeblikket. 
 
Onsdag
Faurlin er imponert over Helguson mens det finnes et helt kobbel av klubber som har latt seg imponere over Faurlin selv. Tottenham og Arsenal skal ha fått øyene opp for den 25-årige argentineren. Tidligere har vi nevnt at klubber som Napoli og Inter Milan også skal cvære interessert. Prislappen på Faurlin er ventet å ligge rundt £10 mill. ved et eventuelt salg. (Det bør nevnes at Faurlin har signert en treårskontrakt for QPR etter denne nyheten!)
 
Joey Barton må sone med gule kort mot Norwich kommende helg og skadesituasjonen før den kampen var heller ikke lystig lesning. Helguson er meget usikker for spill og både Traore, Gabbidon og Young måtte ha medisinsk behandling under og etter Stoke-kampen.
Da ser vi at stallen er for liten og da spesielt i de bakre rekker.
 
Torsdag
Rob Hulse kan havne i Ipswich og dermed bli gjenforent med sin tidligere sjef Paul Jewell. Hulse har tidligere sagt nei takk på et tilbud fra Doncaster Rovers.
 
Mange overgangsrykter angår QPR, men mye tyder på at Jermaine Defoe er det heteste spiss-objektet til Warnock. QPR og Warnock skal være villige til å strekke seg langt for å få hans underskrift i januar. Defoe selv sliter med tillit i Tottenham-trøya og vil sannsynligvis være villig til å forlate White Hart Lane dersom tilbudet er bra nok samt at han garanteres mer spilletid. £10 mill.?
 
Andrekeeper Brian Murphy er skadet og forblir på sykestua minst frem til jul!
 
Vi skrev forrige uke om at Hogan Ephraim gikk på lån til Charlton Athletic og at det var interesse for å signere ham permanent i januar. Spilleren selv er svært lysten på å fortsette karrieren på Loftus Road.
- Jeg ser for meg en fremtid i QPR. Jeg ble utelatt av 25-manns troppen til manageren men er slett ikke enig i den avgjørelsen. Spiller jeg bra så kan jeg kanskje få ham til å forandre mening?
Jeg har vært i klubben i 4 år nå og trives svært godt. Forrige sesong var definitivt høydepunktet i min karriere og fansen til QPR er fantastiske. Likevel så ser jeg at det blir tøft nå når Warnock vil forsterke laget på nytt i januar. Det er mer sannsynlig at flere vil ramle ut fra troppen enn at noen blir hentet opp!
 
Fredag
Neil Warnock innrømmer at han også kikker østover for å finne nye spillere. Han ble observert på VM-kvalik mellom De Forente Arabiske Emirater og Sør Korea og har i ettertid sagt at dette var for å finsikte spesielt tre av spillerne som var i aksjon.
 
Leyton Orient og Lee Cook knytter bånd frem til 21 desember. Cook er høyaktuell allerede mot Sheffield Wednesday til helgen.
 
Ikke bare negativt på skadefronten. DJ Campbell melder at rekonvaliseringen av bruddet i foten går meget bra og at han er klar for spill på denne siden av nyttår.
 
Lørdag
Spillet er i gang!
Tottenham-manager Harry Redknapp sier at det ikke er en sjanse i havet for at han selger Defoe i januar. Defoe har startet kun tre kamper for Spurs denne sesongen.
 
Paddy Kenny ute med skade i to måneder er veldig dårlig nytt for Neil Warnock. Dermed er det tredjekeeper Radek Cerny som er burvokter mot kanarifuglene i og med at andrekeeper Murphy også er ute. 20-årige Elvijs Putnins (som er på vei ut av klubben) er hentet hjem fra lån hos Boreham Wood for å sitte på benken. Neil Warnock er svært lite fornøyd med situasjonen og hadde håpet å få innvilget tillatelse om å få hente inn et nødlån av FA. Dette var de imidlertid ikke villige til godkjenne. At store klubber som Manchester City var i omtrent samme situasjon forrige sesong, og fikk godkjennelse til å hente et nødlån, gjorde at Warnock hisset seg godt opp!
 
Tapet 1-2 for Norwich var kjedelig. Her kunne vi gjerne fått med oss ett eller tre poeng dersom vi hadde hatt litt flyt. Scoringen til Luke Young var det klasse over!
 
Søndag
Jay Bothroyd ble offer for en ubehagelig opplevelse etter tapet mot Norwich.
Twitter er ofte en god arena men har også sine baksider. Når brukeren Karl Martin bruker disse ordlagene: ”Useless lazy n*****” for å beskrive Bothroyd sin opptreden lørdag så fant QPR-spissen ut at dette har gått for langt. Han har anmeldt forholdet.
 
Vinny Jones beskriver tiden i QPR i perioden 1998/99 som tøff.
- Det gikk aldri bra for oss i QPR. Jeg var ansatt som en slags spillende assistentmanager under Ray Harford, men resultatene uteble. Det toppet seg etter at vi kom hjem etter tap for
Southampton på en ytterst regnfull dag. Det var gjort innbrudd i bilen til Ray Harford og stereoanlegget var stjålet. Jeg husker jeg hvisket til en av lagkameratene mine at dette var det siste vi kom til å se ham. Den påfølgende mandagen fikk vi telefon om at Ray hadde trukket seg.
 
 
U R’ss