Mandag
En av kjepphestene til Tony Fernandes etter overtagelsen har blitt å bygge et splitter nytt stadionanlegg. Loftus Road er Premier League sin minste med sin kapasitet på ca 18 500 pr. i dag. Det er helt uaktuelt, ifølge Fernandes, og flytte utenfor nærområdet dersom en ny stadion blir realisert. ”En stadion bør være der hvor fansen er.” Spørsmålet er hvor mye man skal øke kapasiteten fra dagens nivå. Mange fans mener at vi ikke har en større fansskare enn 20 000 mens Fernandes uttaler at han har en magefølelse på omtrent 40-45 000.
 
Tony Fernandes er ivrig på twitter og har brukt det sosiale mediet på mange ulike måter. Siste stunt er at han nå har bedt fansen om å komme med forslag om nye spillere til QPR. Tony selv er fornøyd med både ideén og responsen den fikk.
-         Jeg må si det det er fantastisk. Uten å skryte av meg selv så er dette en god idé. Plutselig har vi 100 000 talentspeidere der ute som tipser oss. Nå har vi navn på blokka som vi aldri hadde funnet selv. Neil ser stadig på tipsede videoer/spillere og sier at det slettes ikke er verst. Spesielt trenger vi dybde i stallen og da først og fremst forsvaret men vi trenger også en spiss og en målvakt til.
 
Tirsdag
Clint Hill spiller for ny kontrakt med klubben og det ser stadig mer sannsynlig ut at han skal lykkes med akkurat det. Fra og starte sesongen med 0-4 og rødt kort mot Bolton, ramle ut av troppen og bli sendt på lån til Nottingham Forest så har Clint Hill imponert alle den siste tiden. Warnock hentet hjem 33-åringen fra Forest da forsvaret knapt kunne stille fire mann oppreist på en fotballbane. Clint Hill har gjort jobben fremragende siden tilbakekomsten og det er forventet at bonusen blir en forlenget kontrakt.
 
Gary Speed sin tragiske bortgang skaper store overskrifter. Joey Barton fikk ganske krass kritikk etter at han skrev denne twitter-meldingen i forbindelse med hendelsen:
“Suicide is a mix of the most tragic, most selfish, most terrible (and I want to believe preventable) acts out there. Just didn't seem at all fitting with his character but again, I am in no position to speak. I feel terrible for his kids, family and friends”
 
Reservelaget tapte 3-0 mot Charlton denne kvelden. Alle tre målene kom de siste 10 minuttene av oppgjøret. Marc Bircham var likevel tålig fornøyd med prestasjonene.
-         Dan Shittu og Jason Puncheon fikk drøye timen med matchtrening. Akos Buzsaky spilte 70 minutter og Troy Hewitt så livlig ut på topp. Han hadde uflaks som gikk målløs av banen i dag. To dårlige markeringer gjør at resultatet ser fælt ut men jeg føler vi fikk god utnytte av denne økten og det er jo hele poenget.
 
Onsdag
Terence Carter, en unggutt fra Dulwich, kan få tilbud om en profesjonell kontrakt i QPR dersom han overbeviser på prøvespill. Det er godt og se at man fremdeles gir lokale unggutter en sjanse selv om det nå er tilgjengelige midler til å hente spillere på et helt annet nivå.
 
Midtbanespiller Georgios Fotakis hos PAOK Salonika kan bli hentet i januar. 30-åringen har åtte landskamper for Hellas og har tidligere i karrieren spilt for blant annet Kilmarnock. Det er, i følge Daily Mail, QPR og Blackburn i Premier League som er ute etter underskriften til grekeren.
 
Torsdag
London-OL 2012 er noe Jamie Mackie kunne tenkt seg. Hele Storbrittania stiller et felles lag i OL og skotten Mackie sier at det ville vært en ære og representere balløya under OL på hjemmebane.
 
En spiller vi virkelig bør se opp for i lørdagens kamp mot WBA er Chris Brunt. Vingen fra Nord-Irland har nemlig spilt tre kamper på Loftus Road tidligere og samtlige har endt med nettkjenning. To ganger for WBA (vant 0-2 i 2008 og tapte 3-1 i 2010) og en gang for Sheffield Wednesday (1-1 i 2007). Den statistikken bør vi sette en stopper for!
 
Fredag
Taylor Parmenter er en lovende midtstopper som har vært på lån hos Basingstoke Town.
Parmenter skrev under sin første profesjonelle kontrakt med QPR i våres. Den neste måneden skal han spille for Bromley på utlån.
 
Ryktene sier at vi skal være interessert i Peter Odemwingie som til daglig spiller hos lørdagens motstander WBA.
Spissen er 30 år og skal ha en heftig prislapp på rundt £10 mill.
Et annet nytt navn på blokka er Verdran Corluka. Høyrebacken fra Kroatia har kun startet tre kamper i Premier League. Det har det tidligere QPR-lånet og en av ”heltene” fra forrige sesong, Kyle Walker, sørget for med backspill i toppklasse.
 
Lørdag
Paddy Kenny kan være tilbake tidligere enn antatt. Det har vært spekulert i 6-8 uker, men allerede nå føler Paddy seg betydelig bedre. Skaden hans skal være av den veldig uvanlige sorten. Det skal dreie seg om en muskel som man knapt har hørt om og usikre prognoser. Utviklingen blir nøye fulgt opp og en ny skanning blir gjennomført i den nærmeste fremtid.
 
1-1 hjemme mot WBA. Helguson med nok en pinne i protokollen men Shane Long ødela dagen med sin relativt sene utligning. Helt greit men egentlig veldig skuffende...
 
Søndag
Darren Gibson, midtbanespiller, Manchester United. Noe for QPR?
Ryktene er i alle fall på plass.
 
Warnock er ikke lenger like desperat etter å hente inn en spiss i januar. Det kan være dårlig nytt for gutter som Jermaine Defoe og Andy Johnson. Årsaken er at Heidar Helguson viser gryende form med nettkjenninger i alle de fire siste hjemmekampene.
-          Jeg har pratet med Fernandes om dette og sagt hva jeg mener. Hvis jeg får £5 mill. til å handle en angriper for i januar så vet jeg ikke om jeg klarer å hente noen som er bedre enn Helguson for øyeblikket. Tror mye av grunnen til at Heidar gjør det bra nå er at det er færre kamper i denne divisjonen sammenlignet med championship. Det gjør at han får hvilt godt og er i stand til å prestere hver gang. På den måten er Premier League som skapt for ham!
 
U R'sss