Mandag

Ali Faurlin fikk en skyllebøtte av Warnock under oppgjøret mot WBA. Årsaken var at han ble fraløpt i forkant av utligningen til 1-1. Warnock ga ham det glatte lag foran hjemmepublikummet men tonet det hele mer ned når han i etterkant prater med pressen:
 
- Vi kan alle gjøre feil. Det viktigste er å lære av dem og kunne legge dem bak oss. Jeg har hele tiden sagt at Faurlin vil blomstre i Premier League og jeg ville ikke byttet bort hverken ham eller Joey Barton mot noen andre.
 
Som Premier League-lag kommer vi nå inn i FA-cupen sin tredje runde. 
Trekningen er utført og 3.runde byr på overkommelig motstand i MK Dons på bortebane.
Kampene i 3.runde spilles 7-8 januar. Vår match blir lørdag 7 januar kl.16.00
Det kan, og bør, nevnes at QPR ikke har vunnet en FA-cup kamp på ti(!) år. (januar 2001)
 
Helguson kopierte mot WBA rekorden for scoringer i antall hjemmematcher på rad i Premier League med mål i sin fjerde hjemmekamp på rad. Det tangerer rekorden til Les Ferdinand fra sesongen 1994/95. Rekorden uansett divisjon har Tommy Cheetham og Brian Bedford med scoringer i hele ni hjemmekamper på rad. Dette ble utført på tredje nivå i henholdsvis sesongene 1935/36 og 1964/65.
 
 
Tirsdag
De offisielle sidene melder at John MacDonald har kommet til enighet med klubben om å forlate sin posisjon som stadiondirektør. Det er sikkert ikke alle der ute som visste at vi hadde en slik stilling i klubben og sikkert enda flere som er ukjent med MacDonald.
Han ble ansatt i november 2007,etter overtagelsen av Ecclestone/Briatore, og har vært sentral i den store renoveringen som har foregått på Loftus Road siden den gang. Klubben takker ham for sitt bidrag og ønsker ham lykke til videre.
 
Litt ryktesnadder denne dagen sier at Darren Ambrose (Crystal Palace), Jonathan Soriano (Barcelona-B) og Darron Gibson (Man.Utd) er mål for Warnock i januar. Ut av klubben ser det stadig mer sannsynlig ut at Adel Taarabt forsvinner. Prisen skal nå være nedjustert til £8 mill. og Paris Saint Germain skal være klare med sjekkheftet.
 
 
Onsdag
www.qprnet.com har kåringer på sine sider hver måned. Denne måneden er inget unntak og utfallet ble som følger:
 
Månedens scoring: Luke Young sin 2-1 scoring borte mot Stoke (33% av stemmene)
 
Månedens kamp: Overraskende nok 2-3 tapet mot Manchester City (71% av stemmene)
 
Månedens spiller: Alejandro Faurlin (40% av stemmene)
 
Noen vil kanskje savne en islending på disse avstemmingene?
Heidar Helguson hadde en svært god november-måned og var nær å vinne både månedens scoring (29% av stemmene) og månedens spiller (35% av stemmene)
 
Mo Sharif er en spennende unggutt. Spissen har scoret 13 ganger på 20 matcher for U18-laget til QPR. Han har nå signert en låneavtale med Staines Town som spiller i Blue Square Bet South som er sjette nivå i England. Låneavtalen er på en måned.
 
Når det først nevnes U18 så kan vi med glede si at QPR gikk videre fra tredje runde i FA Youth Cup denne uken. Huddersfield sine unggutter ble slått 2-1 etter scoringer av Bruno Andrade og Frankie Sutherland
 
 
Torsdag
Jason Puncheon har fått lite spilletid i QPR-trøya. Han er på lån fra Souhampton frem til nyttår foreløbig. Millwall-manager Kenny Jacket uttaler at han følger Puncheon svært nøye og at noe kan skje i januarvinduet for å få ham til The Den. Puncheon var på utlån hos Millwall forrige sesong og gjorde sine saker utmerket den gang.
 
Et nytt navn blir linket til QPR. Denne gangen er det egentlig et West Ham-rykte men vi skal visstnok ha kastet oss inn i kampen om denne spilleren. Vi snakker om en spiss fra samme land som Adel Taarabt (Marokko). Han spiller i den øverste divisjonen i hjemlandet og vi kan jo bare håpe at han er langt bedre enn hva navnet tilsier. Hans navn er nemlig Toat El-Sheit. (referert til som Total Shite på ulike nettsider)
West Ham-manager Allardyce er fortvilet over å få konkurranse fra QPR om denne spilleren og utspillet (vi tar denne med en stooor klype salt...) stinker av desperasjon,bitterhet og misunnelse:
 
- La de store pengegutta kjøpe Toat El-Sheit, vi bør vel egentlig heller kikke etter kvalitet enn å konkurrere med Neil Warnock om nordafrikansk søppel.
 
Fredag
Mange av oss husker Richard Pacquette fra tiden hans i QPR hvor han blant annet spilte play-off finale mot Cardiff i 2002. Paquette er fremdeles bare 28 år og har hatt en rekke klubber på samvittigheten de siste årene. De fleste av disse på nivå 6-8. Han spilte bra for Eastbourne Borough forrige sesong og ble hentet til Hayes & Yeading før denne sesongen. Der har han ikke hatt like flyt og ble frigitt av klubben denne uken. Kort tid senere signerte Pacquette for Maidenhead hvor han tidligere har hatt suksess. (17 mål på 30 kamper i 2008/09)
 
Ryktene sier at det skal mye til før Adel Taarabt kommer til å spille i QPR-trøya igjen. Før kampen mot Liverpool meldes det om at han må testes for en belastningsskade i lårmuskelaturen. Det endte med at han ikke var i troppen mot Liverpool. Hadde den gutten bare fått på plass mentaliteten først!!  
 
Lørdag
Matchdag.
Statistikken vår på Anfield er mildt sagt deprimerende lesning. Hvis man ser 40 år tilbake så har man spilt 21 kamper der og 18-2-1 er fasiten. Den eneste seieren kom i 1991 da ”vi” vant 3-1 etter scoringer av Ferdinand, Wegerle og Wilson.
 
Det skulle vise seg og bli tøft også denne gangen og 1-0 til hjemmelaget når pipeblåseren avsluttet dete hele var det ingenting å si på.
 
Søndag
Mange ble urolige da Anton Ferdinand måtte gå av banen lørdag. Først fikke han en smell i rygg/nakke før han måtte forlate banen med vondt i låret. Neil Warnock kunne heldigvis berolige oss etter oppgjøret med at det ikke var av den alvorlig sorten og at Anton trolig er tilbake om et par uker.
 
Samme Neil Warnock trekker frem to spillere i etterkant av oppgjøret. Han hyller både Luis Suarez for sin glitrende kamp på topp hos de helrøde og han kommer ikke utenom å gi Radek Cerny velfortjent kreditt for kampen mellom stengene til QPR.
 
U R’sss