Av STIAN KARLSEN

Domen ser ut som et gigantisk telt og er plassert på området til Cranford Community College. Cranford ligger like ved Heathrow flyplass, et steinkast unna Harlington (QPR sitt treningsområde) og ca 2 mil fra Loftus Road. Fasilitetene bærer navnet The Cranford Superdome. 

3-5 år levetid 
Det er planlagt at det midlertidige bygget skal stå i minst 3 år. Kunstgresset skal være av aller beste merke, såkalt 3G underlag, og vil sannsynligvis ha sitt bruksområde også etter at domen har falt. 
Vår sportsdirektør, Les Ferdinand hadde dette å si om domen da den ble lansert onsdag:

Bygningen er imponerende og gi oss muligheten til å videreforedle talentet og ferdighetene til våre unge spillere under state-of-the-art fasiliteter.  

Full størrelse og til flerbruk
Banen er av full størrelse og kommer også til å bli brukt til mye annet enn fotball den tiden den blir i bruk. Det er også et samarbeid mellom Cranford Community College og QPR Community Trust som skal sikre at skolens elever og lokalsamfunnet skal kunne dra nytte av nyskapningen. 

Veldedighetsdrevne QPR Community Trust skal sørge for at flere nye lokale lag med spillere i alderen 12-19 skal startes opp og tilbys profesjonelle trenere. Dette gjelder ikke bare for fotball, men andre idretter slik som bordtennis, basketball og vanlig tennis også. 

Tanken er sltså at dette skal gavne lokalsamfunnet og QPR som klubb. Alt dette ved hjelp av et oppblåsbart telt. Imponerende, gledelig og vi er spent på utviklingen av klubbens akademi. At det trenger et løft er det ingen tvil om. Det begynner å bli lenge siden QPR fostret opp en egneprodusert spiller av høy kvalitet...