Med mange forsterkninger i alle ledd i vinduet er det nå langt for juniorene, men virkelig morsomt å plukke opp at vårt juniorsystem begynner å bli veldig bra. U18-gutta har i August spilt i Amerika og faktisk vunnet hele cupen (mye mer enn hva seniorlaget klarer i cuper).

Dette er ikke en lilleputtcup heller. Her møtte vi store giganter innenfor talentproduksjon. Blant disse fant man Inter Milan som vi slo 3-1 i semifinalen og Liverpool som vi slo hele 5(!)-1. Litt av et resultat for et Londonlag som hverken er i Premier League eller har vist gode tendenser til talentarbeid de siste 4-5 årene.

Spennende spillere som vi burde legge merke til.

Vi alle har sikkert fått med oss at talentet Tom Hitchcock puttet det eneste målet i det 90ende minutt mot Ipswich her for noen uker siden. Dette er kun ett av talentene som faktisk er å holde ett øye for. Vi har blant annet Frankie Sutherland som imponerte i pre-season, Mo Shariff og mannen som debuterte i fjor Michael Harriman

Men i denne cupen var det spesielt et par gutter som viste hva de var gode for. Jeg har da settet meg ned og funnet ut hvem de markante unggutta. Jeg sliter, dog, med å finne stoff om disse gutta, så blir lite å analysere over.

Spesielt har Mitchell og Cox, som er født i årgang 1996. De skåret begge i finalen mot Liverpool (To mål av Mitchell). Disse unggutta har vist seg lovende før. Verdt å nevne at QPR faktisk vant Development League 2 i 12/13 sesongen.

Kapteinen var faktisk Darnell Furlong, sønnen til tidligere QPR-spiller Paul Furlong. Han var en viktig brikke også, så viser at eplene henger ikke langt fra treet!

Dette hinter mot en veldig rik framtid for klubben når det kommer til talentutvikling. Veldig deilig å se ettersom at vi har basert vår tropp på kjøp, kjøp, kjøp og atter kjøp.

Onward and upwards! Come on U’rrrs!